søndag den 25. august 2013

Melodi


Tak for hjælp med hensyn til Superwash-begrebet, havde misforstået det, så fremover bliver alle sokker vasket på uldprogram her, med mindre de er strikket af garn som Opal og Fortissima, som jeg ved kan tåle almindelig vask. Og min Malabrigo bliver ikke brugt til sokker.
Og modellen herunder er også vasket på uldprogram....Den hedder Melodi, og har været rigtig spændende at strikke, dejligt med lidt udfordring, og så er der ingen montering andet end en lille åbning under armen der skal syes sammen.
Eneste minus fra min side er at den er meget kort, har strukket den alt det jeg kunne da den var våd, og kunne ikke greje at få den længere, har lavet den med flest mulig riller i højden og efter medium i bredden, var bange for at ærmegab ikke ville passe hvis jeg lavede den for lang. Den sidder perfekt, og skal helt sikkert blive brugt når det bliver koldere igen.


Kombination af garn bliver helt klart en favorit her fremover, den skønne Samarkand og så Drops Lace, den gør det utroligt blødt og lækkert, og jeg er fri for Isager's Alpaca 1, som jeg synes fælder så meget, det gør denne her ikke. Minus er så at den ikke findes i så mange farver. Den er bare så blød så blød. Flere billeder på Ravelry.

Faktaboks:

Garn: 276 gr. i alt, 160 gr. Samarkand i fv. Walnut og 116 gr. Drops Lace i fv. 5310.
Design: Melodi af Annette Danielsen fra hæftet Fin og finurlig.
Pinde: Addi Turbo nr. 4.

Ja, ups, kom til at melde mig til en KAL igen, synes hans sjal sidste år var så flot, så vil da prøve igen og se hvad han finder på denne gang. Regner med at bruge lagergarn, har fundet noget som passer til det der skal bruges. Den starter fredag d. 13. september og mønsteret er i 4 dele, og det er jo passende at jeg lige har fri om fredagen, hvis den altså ikke bruges til at have overarbejdstimer i.
Andre der er med????
7 kommentarer:

 1. Den er godt nok rigtig lækker, man ser det er en skøn og blød garnkombination.
  Jeg synes ikke den er for kort til dig, den klæder dig rigtig godt.
  Tak for tippet med garnet, jeg vil prøve drops lace i stedet for isager alpaca 1, det er også billigere.

  SvarSlet
 2. Rigtig flot og smukt og spændende mønster!

  SvarSlet
 3. Flot og super anvendelig og da ikke for kort. Ja, Drops Lace er rigtig fin at strikke med. Jeg bruger den pt. sammen med Coast og det er dejlig blødt. Glæder mig til at se, hvad den nye KAL bliver til.

  SvarSlet
 4. Hvor er det en usædvanlig smuk trøje, som jeg overhovedet ikke har fået øje på før nu - utroligt spændende mønster :-)Ærgerligt, at du er træt af længden, håber den kan give sig i brug :-)

  SvarSlet
 5. Det er en rigtig flot bluse. Spændende mønster.
  Og spændende med din KAL - den må vi følge :o)

  SvarSlet
 6. Smuk og finurlig trøje, hun kan noget hende Annette D. God fornøjelse med KAL.

  SvarSlet
 7. Fin og finurlig - og smuk er trøjen :-) den klæder dig virkelig også godt! Er spændt på at se hvad der kommer ud af din KAL.

  SvarSlet