torsdag den 26. september 2013

Sandt mysteriumClue 2 var hurtigt strikket færdig på Color Craving, og  var vildt spændt på om jeg kunne se hvad var op og ned på dette sjal, men det er stadig et sandt mysterium hvordan det kommer til at se ud.
Det er virkeligt sjovt at lave sådan noget, hvor man hele tiden sidder og kigger på det for at finde ud af hvad det ender med.
Glæder mig til det 3. clue kommer imorgen, Stephen West har virkelig fået mange til at vride hjernecellerne med dette mønster.
Opskriften er nem at forstå og der er lavet videoer til, så selv en ny-strikker kan forstå det, dejligt at der bliver gjort så meget ud af det.

Ellers bliver der ikke strikket meget her på kanalen, det er mest i weekenden tiden er til det, og heldigvis har jeg jo en 3 dages weekend, selvom det er hårdt at arbejde så mange timer til hverdag.
God strikke weekend til alle.... :o)

5 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig også til imorgen, hvor vi får fortsættelsen!! Kan heller ikke lure den! Dejlige farver du har sat sammen

  SvarSlet
 2. Kan næsten ikke vente, kommer vist til at tage sjal og garn med på job

  SvarSlet
 3. Ja, det er da super spændende :-) Når jeg får lidt mere tid i det nye år, så vil jeg altså også prøve et af hans sjaler :-)

  SvarSlet
 4. Det ser meget spændende ud. Du er altså også god til at sætte farver sammen. Glæder mig til at se, hvad det bliver til.

  SvarSlet