søndag den 2. juni 2013

Purple SugarMit automatstrikketøj er blevet gjort færdig, det er mit 3. forsøg med Sukkertrøjen af Marianne Isager, den første blev jo ødelagt i vask, den anden er slidt i laser og smidt ud. Modellen er så god at jeg måtte bare have en mere af dem, nu i en helt anden variant med perlestrik, inspireret af Kim Hargreaves, hvor jeg så modellen Wisdom, men er ikke så vild med den halsudskæring, derimod er Sukkertrøjen's god, den generer ikke lige på det punkt på halsen, hvor jeg føler at det sidder i vejen, og hvis man skal udendørs, knapper man bare den øverste knap og slår kraven op, så er den dejlig varm.


Og så er det gammelt lagergarn der er blevet anvendt, det var jo et af mine mål i år, at få has på noget af det. Har lavet den en del længere end originalen.

Faktaboks:

Garn: 300 gr. Shetlandsuld fra BC garn i fv. ny 20.
Design: Sukkertrøjen af Marianne Isager fra bogen Strik a la Carte.
Pinde: Addi Turbo nr. 3.5.

Så har jeg forkælet mig selv i den anledning at jeg ikke har købt særlig meget garn i år, (indtil nu), det røg lige med i kurven da jeg bestilte det nye hæfte Fin og finurlig, hvor jeg allerede har slået op til en model af Anette Danielsen. Nå, men garnet har jeg aldrig prøvet før, det er tibetansk yakokse garn, helt vildt blødt og lækkert, findes kun i den brune farve, glæder mig til at prøve det, har planer om et lille sjal og nogle pulsvarmere.


Det går fint med det nye arbejde, er lige begyndt at arbejde om aftenen, det kræver lige tilvænning at lave om  på sovetidspunktet, og får måske heller ikke strikket så meget nu, men har lavet et nyt automatstrikketøj, og så må jeg jo bruge min 3 dages weekend til at få startet nye projekter op.

11 kommentarer:

 1. Laekker model. Det er saa skoent naar man finder en fuldtraeffer. Saa Danielsen er kommet med et nyt haefte igen???? Det maa jeg tjekke naar jeg kommer hjem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lin, der er 6 forskellige designere i det hæfte, fra Isager.

   Slet
 2. Din "fusions" trøje er blevet superlækker. Det er så dejligt at man kan bruge fra forskellige opskrifter som man lyster..

  SvarSlet
 3. Jeg kan godt forstå at du er glad for faconen i Sukkertrøjen. God ide med et nyt mønster og hvor er den blevet fin og anvendelig.

  SvarSlet
 4. En fantastisk flot trøje, og ja, sukkertrøjen er en god model. Jeg har selv to, hvoraf den ene er meget godt brugt. Ingen tvivl om at den på et tidspunkt skal udskiftes. God ide med det nye mønster.

  SvarSlet
 5. Spændende kombi af sukkertrøje og wisdom. Det bedste fra dem begge.

  SvarSlet
 6. Så fin! Og jeg har akkurat 300 gram av garnet liggende, da vet jeg hva det kan bli. Tusen takk for inspirasjon.

  SvarSlet
 7. Lækker trøje du har strikket og farven er så god til dig. God ide at lave den længere.
  Håber vi kan finde strikketid snart, så jeg kan mærke dit nye garnindkøb. Det ser lækkert ud.

  SvarSlet
 8. Den ser godt nok også lækker ud den trøje, lige til at flytte ind i :-)

  SvarSlet
 9. Det er en flot version af sukkertrøjen du har lavet. Det er fedt når man finder en grundmodel, som bare er god.
  Dit nye projekt ser også lækkert ud. Der er mange søde modeller i det hæfte.

  SvarSlet
 10. Tænk, at du har lavet 3. Den har stort set været på min ønskeliste altid, men jeg har ikke fået den lavet endnu ;-)
  Dejlig version, du har fået der :-)

  Yakoksegarnet kan man næsten mærke ud gennem skærmen ;-)

  Dejligt at høre, at du er glad for dit nye arbejde - håber, du vender dig til nye sovetider :-)

  SvarSlet