onsdag den 17. juli 2013

ITO striber

Tiden går og bloggen bliver vist lidt forsømt, og nu i starten af min ferie må jeg da vist hellere få opdateret lidt herinde. For strikker skam stadig, det kniber bare med at få det dokumenteret her.Genbrugsgarn er denne model lavet af, eller dvs. at det er Sommerstriber der er blevet trævlet op, for har slet ikke brugt den, synes modellen er vildt sød, den passer bare ikke til mig, alt for vid i halsen og vil gerne have lidt mere ærme. Og havde en hel kegle tilovers af den brune farve, garnet var for lækkert til bare at kassere modellen, så valgte at trævle den op og genbruge noget af opskriften. Jeg har slået 50 masker mindre op i halsen, taget ud til det maskeantal opskriften siger, og så ellers bare 2 striber blå og 4 striber brun, fik næsten brugt alt garnet op, og fik 3/4 ærmer som passer bedre til mig.


Kan ikke sige andet end at det er ren luksus at have på, og er sikker på at modellen bliver brugt til den er slidt i laser.

Faktaboks:

Garn: 134 gr. ITO Kinu i farverne 112 og 084.
Design: Tja, lidt omskrevet Sommerstriber af Anette Danielsen.
Pinde: Addi Turbo nr. 2.5 og 3.

Fik en ustyrlig lyst til at lave denne lille ugle sidste søndag, manglede noget at hænge i min nøglering og fandt den på Ravelry, den var ikke til at stå for. Og der er brugt under 10 gr. bomuldsgarn i forskellige farver.Første feriedag blev brugt til at slå op til et par Tadpoles til mig selv, så jo Lea's flotte eksemplar, og vidste at dem måtte jeg bare eje et par af også. Fandt egnet garn og er helt vild med mønsteret, dog er mit på hovedet, da jeg strikker dem fra tåen og op. Der skulle være en chance for at de bliver færdige inden ferien er slut, hvis ikke der ryger noget i kurven, når jeg smutter en tur til Tanterne imorgen, og hvad der ellers kunne dukke op af fristelser, har ikke helt besluttet mig til hvad jeg skal finde på her i ferien, måske besøge nogle nye garnbutikker her i landet.
Nå, ja, og så kom jeg til at bestille et helt cone af det skønne uld/silke fra Garngaragen, til vildt billig penge, da de ikke skal føre det mere, det kan man jo altid få brug for......6 kommentarer:

 1. Det var en god beslutning du tog, for den model du har lavet er langt sødere og meget mere anvendelig end originalen.
  Uglen er altså også skøn. God fornøjelse med strømperne og frekventeringen af diverse garnbutikker.

  SvarSlet
 2. Ih, de stroemper har jeg ogsaa kig paa hihi.
  Godt at du lavede den om ( sikke et oppilningsarbejde) for den nye model er kanooooon.

  SvarSlet
 3. Jeg kan forstå at du har strikket det lækre garn om til en anvendelig bluse. Nu bliver den brugt og det er så lækkert at have på.
  Jeg strikker ikke strømper længere, men med det syn du serverer, får jeg næsten lyst igen. Det ser virkelig fint ud.

  SvarSlet
 4. Lyder som om, det ku blive farligt at holde ferie - med alle de garnindkøb og fristelser, der venter lige om hjørnet :-)

  Det er skønt, når man får strikket om til noget brugbart - det er jeg selv for dårligt til - hvad jeg ikke bruger, ryger i genbrug. Den er blevet meget, meget sød og anvendelig din sommerstriber og det klæder den med ærmer og mindre hals :-)

  SvarSlet
 5. Din nye udgave af Sommerstriber ser da vildt god ud, det er så fint med den mindre halsudskæring.

  SvarSlet