søndag den 28. april 2013

Neverkont & Bieser

Vil sige tak for alle jeres tanker til sidste indlæg, det hjalp på jobsituationen, JEG HAR FÅET FAST ARBEJDE!!!!
Det hele gik så stærkt at det er svært at tro på endnu, var lige startet i mit løntilskudsjob sidste mandag, tjekkede lige min telefon i pausen og der stod ring mig op straks du ser beskeden, skyndte mig at ringe og fik at vide at der var lige en der havde sagt op, fik et nummer at ringe til og fik en aftale om samtale tirsdag morgen, og blev ansat med det samme til start i mandags. Så fik kun en uge i genbrugsbutikken, hvilket ellers var sjovt og hyggeligt, men der var jo ingen fremtidsudsigter der.
Så nu er alt faldet på plads og der er kommet lidt mere ro over tingene. Her de første 4 uger er det arbejde om dagen, ellers er det fast aftenarbejde, men kun en 4 dages uge, så strik bliver det nok kun til i fridagene.Men færdig strik har jeg dog, denne model tog under en måned at fabrikere, kunne ikke standse igen da jeg først havde slået op, først det ene forstykke, så lavede jeg den regel at det andet måtte ikke startes før jeg havde fået strikket ryg og ærmer, som der ikke lige er de store udfordringer i.
Som sædvanlig ved Isager opskrifter skal der tænkes over hvad det er hun mener med det der står, kunne ved egen udregning få det hele til at gå op. Har fulgt en størrelse large for at få firkanterne store nok, da jeg strikker meget stramt. Ærmerne blev lige til den lange side, men synes altid de bliver for korte efter nogle ganges vask, ellers må de have et lille opslag.


Tanken var ellers at bruge forskelligt farvede knapper der matchede striberne, men det var ikke til at opdrive, så fandt disse blomsterknapper hos Panduro Hobby, og de passer fint i farverne. Alt i alt en skøn trøje, den skal nok blive brugt flittigt. Og der er mange flere fra samme bog på ønskelisten, men skal lige have noget andet færdig først.


Faktaboks:

Garn: 400 gr. i alt, med 360 gr. Shetlandsuld fra Garn.dk i fv. ny 48, og 8 gr. af hver farve i Supersoft: Sunrise, Goldcrest, Ember, Bokhara og Tobacco.
Design: Neverkont og Bieser af Marianne Isager fra bogen Strik a la carte 2.
Pinde: Addi Turbo nr. 3.

Heldigvis venter mange skønne fridage her i maj måned, hvor jeg kan få slået op til en masse nyt, så er det bare at gribe i kurven, når tiden er til det. God søndag til alle...................

12 kommentarer:

 1. Stort tillykke med jobbet.
  Lækker trøje du har strikket, dejlige farver og sjove detaljer. Jeg bliver vist nødt til at få kikket lidt i den bog.

  SvarSlet
 2. Sikke en uge ;)
  Tillykke med jobbet, dejligt med fast arbejde.

  Den ser spænende ud din nye cardigan.

  Yt

  SvarSlet
 3. Til lykke med jobbet,den trøje må jeg straks igang med, den er flot. Hilsen Lykke

  SvarSlet
 4. Fantastisk ! tillykke med jobbet !
  så heldig kan man være ind imellem :o)
  og smuk, smuk trøje .

  SvarSlet
 5. Et stort tillykke med jobbet og med den flotte trøje!

  SvarSlet
 6. Fantastisk flot trøje - knapperne er jo helt perfekte. Man skulle næsten tro farverne var valgt efter dem. Hurtig er du - jeg er gået igang med ærmerne. Mine beregninger holdt ikke, så nu er det forfra med forstykkerne igen.

  Endnu engang tillykke med jobbet og held og lykke!

  SvarSlet
 7. Tillykke med jobbet!!! Så findes der altså job her på øen.
  Herlig trøje du har strikket.

  SvarSlet
 8. Fantastisk nyt, hjertelig tillykke med dit job. Håber du bliver glad for det.
  Trøjen er da superflot.

  SvarSlet
 9. Tillykke med jobbet.. Det er SÅ dejligt, når tingene lige pludselig falder i hak :)

  Vildt flot cardigan, du har lavet dig. Jeg er vild med firkanterne

  SvarSlet
 10. Et kaempe mega tillykke. Godt gaaet. og laekker troeje.

  SvarSlet
 11. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 12. Superflot trøje og tillykke med jobbet ;-)

  SvarSlet