torsdag den 11. april 2013

Riff og Hot
Sandelig om jeg ikke var ved at glemme at blogge disse sokker, nok også  de sidste par i denne sæson, nu skal det vel snart være vejr til at gå uden sokker.....

Riff sokkerne var meget spændende at lave, men havde lidt problemer med at lave hælen, har aldrig før prøvet den på den måde, det afhænger af strikkefasthed hvor man starter udtagninger til hælen, så selvom jeg regnede og regnede blev de alligevel lidt for lange, men det går nu efter nogle ganges vask. Og til det garn er der ellers forstærkning med til hæl og tå, men fik det kun brugt i tåen, glemte det helt da jeg nåede op til hælen hvor jeg koncentrerede mig så meget om opskriften, at de må blive foruden den forstærkning.
Superlækkert garn at strikke i, fandt ud af at Kiva garn i Odense fører dette gode gamle mærke, så det skulle jeg da prøve igen.

De andre sokker er bare fra tåen og op, lige ud af landevejen, så nu har jeg vist fået det garn brugt op.


Faktaboks:

Øverste billede:

Garn: 95 gr. Froehlich Blauband i fv. 23.
Design: Riff socks af Lise Brackbill. Gratis på Ravelry.
Pinde: Addi Turbo nr. 2.5

Nederste billede:

Garn: 70 gr. Hot socks Spectra i fv. 50.
Design: Lige ud af landevejen i glatstrikning.
Pinde: Addi Turbo nr. 2.5

Har været meget fraværende her i blogland, skyldes at der skrives ansøgninger og lysten til dette nytteløse arbejde driver ikke værket, det er altså til at blive helt deprimeret af, nu med kun et halvt år tilbage på dagpenge, kan jeg vist godt regne ud hvor det bærer hen. Gamle koner er ikke attraktive på arbejdsmarkedet, så meget har jeg da fundet ud af.
Så fra i næste uge starter jeg i løntilskudsjob i en genbrugsbutik de næste 6 mdr, jeg glæder mig til det, tror det er lige mig, men der er jo overhovedet ikke håb om at blive hængende, når de 6 mdr. er gået, står der en ny på spring til at overtage. Samtidig skal der stadig søges job, som der ingen er af...... Hvor finder man så lige energien til det efter en lang arbejdsdag????

SÅ HVIS NOGEN KENDER NOGEN, DER KAN BRUGE NOGET ARBEJDSKRAFT HER PÅ FYN, det er ligemeget om jeg skal vaske op eller gøre rent, samle dingenoter, alt kan bruges, bare det er et fast fuldtidsarbejde, og det behøver kun at være et års tid, for så er der tjent timer nok op til at få dagpenge igen.

7 kommentarer:

 1. Hold da op nogle flotte sokker :)
  Held og lykke med jobsøgningen.

  SvarSlet
 2. Super fine sokker. Træls du ikke kan finde et arbejde jeg håber det lykkes for dig!

  SvarSlet
 3. Desværre kender jeg ikke nogen på Fyn, der kunne hjælpe med job.
  Men jeg ønsker dig alt mulig held og lykke, og håber du snart finder noget du kan bruge.
  Sokkerne er rigtig flotte.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. Fine sokker du har lavet og så er de jo klar, når du om laaaang tid skal bruge varme sokker igen.
  Held og lykke med både job og jobsøgning. Krydser fingre for at du finder noget snart!

  SvarSlet
 5. Åh jeg ville ønske jeg kunne hjælpe. Lige nu søger de sommerferie afløsere i det offentlige. Hvad med et rengøringsjob på et hospital eller i hjemmeplejen? Det kunne også være omstillingen på et sygehus eller ferieafløser i en butik. Prøv evt. at ringe til nærmeste sygehus og spørg efter den der står for rengøringen? Eller hvad med at passe børn, hjemme eller ude? - Jeg krydser fingre for, at det må lykkes for dig at finde noget.

  SvarSlet
 6. Jeg glemte helt at skrive, at det er nogle superflotte strømper.

  SvarSlet
 7. Nej, hvad blev der egentlig af snakken om "det grå guld" - synes den er helt forstummet. Det må være så ærgerligt at stå i den situation - jeg krydser fingre for, at der sker et lille mirakel og du pludselig står med et fast job i genbrugsbutikken :-)

  Dejlige sokker, du har fået lavet, selvom du vel nærmest ikke har tid med alle de ansøgninger, du skal skrive! :-)

  SvarSlet