lørdag den 9. januar 2010

Status for 2009

Nu kan jeg sige velkommen i det nye år, lidt forsinket, men har først fået internetforbindelse i går aftes igen. Det har været nogle lange dage at være sat helt uden for, hold da op, hvor man bare finder ud af at man ikke kan undvære det. Havde da godt nok min mobil til at komme på med, men den rækker ikke til mere end lige at hente mails.


Men vil da lige benytte lejligheden til at gøre lidt status over det gamle år, hvor jeg da har strikket en del mere end i 2008, men selvom der er kørt mere garn gennem fingrene er lageret ikke svundet ind, tværtimod er det bare vokset, jeg har brugt 4715 gr. garn fra lageret, men købt 7120 gr., så det giver en lagerforhøjelse på 2405 gr.
Og i år har jeg bestemt mig for at ikke love at jeg ikke vil købe mere garn, for det kan jeg ikke holde alligevel. Så må vi se om det går værre eller bedre end i 2009.
.
Har kigget lidt på de modeller der er kommet af pindene, og her en lille status over dem:
.
Calvert: God model, ikke de store udfordringer strikkemæssigt, brugt meget, nu desværre vasket forkert, alpaca filter for meget.
.
Rhomber: Dejlig hverdagsbluse, sjov at strikke, kunne godt have haft den 10 cm længere. Nemt at den bare kan vaskes normalt.
.
Topstykke: Skønt TV-strikketøj, har ikke brugt den endnu, men håber det kommer.
.
Round About Leaf Tank: Vildt sjov model, heller ikke brugt, synes ikke lige den passer til min facon.
.
Viften: Skøn at strikke, er ikke så vild med at have den på, forstykkerne sidder i vejen hvis ikke den er lukket med en nål.
.
Moire: Helt vild med den model, den er bare god, skal lige have justeret foeret, da det er lidt for langt, og så var den sjov at strikke.
.
Sukkertrøjen: Helt sikkert årets bedste model, den har hængt på mig siden den kom af pinden.
.
Og så vil jeg lige sige at det gør helt godt for lageret at være uden internet, samtidig med juleferie, for har næsten strikket mit Sommersjal færdigt, mangler lige at den lange pind til kanten ankommer, og skal lige finde en fotograf til de andre færdige projekter, men mere om det senere.

13 kommentarer:

 1. Spændende status, det er nogle dejlige modeller, du har fået lavet :-)
  Round About Leaf tank er på på min liste, jeg tænker på, at den kan bruges som vest, måske med et par ændringer her og der.

  Hvad garnlager angår har du jo helt klart min fulde forståelse - og så er det jo endda et meget beskedent lager du har :-)

  SvarSlet
 2. Det er nogle fantastisk flotte ting du har fået strikket i det forløbne år. Jeg har ikke vejet mit garn i år og ejg har helt sikkert mere end dobbelt så meget som sidste år, men jeg har ikke engang dårlig samvittighed, for det er det, der fylder min hverdag udover det daglige arbejde og jeg kan mærke det inspirerer mig athave alle de dejlige garner og farver og vide jeg altid har nogle valg med hvad jeg skal strikke. Det glæder mig at have det lager, så ejg har vendt det til noget positivt. Jeg synes de fleste opfatter det som negativt, men det er skønt.

  SvarSlet
 3. Du har laget så mye fint. Jeg tror aldri jeg kunne sagt til meg selv at jeg ikke kunne kjøpe garn, det hadde vært det samme som å si du skal ikke spise(det var nå gjerne å ta litt hardt i). :))

  SvarSlet
 4. Har også kredset om Sukkertrøjen, måske den skal på pindene i 2010! Jeg holder strik-in her den 6. marts, hvis du er interesseret. Godt Nytår!

  SvarSlet
 5. Fine ting du har lavet sidste år. Jeg tror jeg vil kigge lidt på Moire, den ser spændende ud, og så kredser jeg ligesom Lavendel også lidt om Sukkertrøjen:-) Glæder mig til at følge med i, hvad du får strikket i år.

  SvarSlet
 6. Sjov status! Sukkertrøjen er et hit også hos mig. Mit nytårsforsæt er, at der skal strikkes mere garn end der købes ind :-)

  SvarSlet
 7. Du må da igang med at bruge topstykket - den ser ud til at sidde rigtig flot på dig !

  Kh Dorte

  SvarSlet
 8. Alle de fine ting du har bedrevet og skønt med et lager at tage fra, når ideerne myldrer frem :)
  Godt at du er kommet i forbindelse med omverdenen igen!

  SvarSlet
 9. Det er nogle superskønne ting, du har strikket - og hvor ER det bare ærgerligt med Calvert!!
  Sukkertrøjen er også på min to-do liste....har endda garn liggende til den..ønsker mig strikketid i fødselsdagsgave :-)
  KH Britt

  SvarSlet
 10. Det er nogle rigtig dejlige ting du har fået lavet i 2009, det med at lave aftaler omkring strik, lager mv. - ja det har jeg dueer ikke for mig - har erkendt at det er mit fristed hvor lysten styrer værket

  SvarSlet
 11. Fine ting, ærgeligt at der er en enkelt smutter, men helt ærligt, det er der jo.
  Jeg kan varmt anbefale Topstykket, den er dejlig lun om bagen i disse dage!

  SvarSlet
 12. Velkommen tilbage :-). Intet internet - argh!
  Du har da været flittig i det forgangne år - både hvad angår strikkede ting og indkøb :-))).
  Lækre sager du har fået lavet.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 13. Mange flotte ting du har fået lavet. Jeg blev helt forelsket i Moiré skirt og måtte straks på biblioteket for at låne bogen. Så nu må jeg se om den også kommer på mine pinde.

  SvarSlet