lørdag den 16. januar 2010

Pisa vestDen var jo færdig i juleferien, men nåede jo ikke at blogge den. Havde den på, da jeg var på besøg hos Joan, og fik hende til at tage nogle billeder af den, det er de 2 nederste. Det øverste har jeg lige fået taget i dag, men belysningen er jo som på denne årstid ikke til at regne med. Og fordi jeg har kortet 5 cm af ærmegabene efter de første billeder.


Synes den var blevet for lang efter vask, har jo ikke brugt det originale garn, og dette uldgarn blev enormt langt i vask, ellers var det en drøm at strikke med, dejligt blødt og lækkert. Den har været længe undervejs, da den er sort, derfor kun strikket i dagslys i weekenderne.
Og vægten er skrevet af på sidste års regnskab, så det kan jo ikke blive årets første model...Faktaboks:

Garn: 205 gr. Rowan 4 ply Soft, fv. 383.
Design: Pisavest af Else Schjellerup fra Design-club.dk
Pinde: 3.5 Addi turbo.

Weeeh, og nu er min lange rundpind kommet, så skal der samles masker op til kanten på Sommersjalet, øh, kom også lige til at bestille noget mere Supersoft den anden dag, host host, men det er til en trøje til husbonden, og den tager lang tid at strikke..... Og mangler så lige forsendelse af noget andet garn der skal bruges sammen med, håber det snart kommer, så jeg kan få slået op til den...:o))

14 kommentarer:

 1. Den ser sørme lækker ud. Jeg har haft den i tankerne mange gange, men nu er jeg lige kommet til at begynde på en ny model fra Isager.

  SvarSlet
 2. Den er så lækker, den Pisa, jeg overvejer kraftigt at lave endnu en :-) Kan godt forstå, det er gået lidt langsomt i sort, det er altså ikke nemt at se med mindre man har en projektør til rådighed :-) Jeg håber, du bliver ligeså glad for din, som jeg er for min - så kommer du til at bruge den rigtig meget :-)

  SvarSlet
 3. Det var en fin vest. Gøy å se den i ulike bilder. :))

  SvarSlet
 4. Rigtig skøn vest - den kommer du garanteret til at bruge meget.

  SvarSlet
 5. Den er flot:-)
  Måske skulle den på to-do-listen sammen med en del andet.

  SvarSlet
 6. Superfin og lækker vest! Jeg kan desværre ikke strikke med sort mere- jeg kan simpelthen ikke se det:-(

  SvarSlet
 7. Det er altså en rigtig fin og dejlig vest den pisa - den må jeg få taget mig sammen til at strikke en gang inden for længe - dejig farve du har valgt

  SvarSlet
 8. Nøj - sikke en fin model..den er rigtig flot..men jeg kan godt forstå det tager sin tid,siden den er sort - det er bare så svært at se hvad man laver..glæder mig til at se dit næste projekt..knus og et forsinket godt nytår herfra

  SvarSlet
 9. Den er rigtig lækker din PISA og en vest er meget anvendlig til alt. Den klæder dig også rigtig godt.

  SvarSlet
 10. Den ser rigtig nok laekker ud. Og den lille naal du har i til lukning er saa flot. Tillykke med det.

  SvarSlet
 11. Din vest er bare så flot, jeg er vild med de fine detaljer og den skiftende strikkeretning. God søndag aften herfra. :o)

  SvarSlet
 12. Den er supersmart og meget anvendelig til mange ting. Sidder godt på dig.

  SvarSlet
 13. Hvor er den flot. Jeg har forresten lagt en lille hilsen til dig på min blog

  SvarSlet
 14. Hvor er den bare flot..


  Hvis du har lyst, ligger der en Award til dig på min blog.

  KH Anja

  SvarSlet