søndag den 16. marts 2008

Vissenbjergmessen

Efter en lang uge med meget lange dage, der bestemt ikke var noget med strik at gøre, nåede jeg lørdag hvor Håndarbejdsmessen i Vissenbjerg skulle besøges. Og som sædvanlig var der utrolig mange smukke ting udstillet. Ledte efter noget garn til Webstriks Super Karla knitalong, fandt også noget hos Karen Noe, men der var ikke nok til sjalet. Har også noget lagergarn der kan bruges, så tænker lige over det et par dage endnu inden jeg beslutter mig til hvad der skal bruges til det.
Og så fik jeg sat ansigt på Krista, vi kiggede lidt rundt på alt det lækre garn og fik snakket over en kop kaffe, det var rigtig hyggeligt. Mødte mange fra strikkecafeen og webstrik, der havde travlt med at mærke på alt garnet....Men nu til indkøbene, det blev til denne Snoningbluse fra Annette Danielsen, strikket i Isager Viscolin, har længe gerne ville strikke den, da jeg mangler bluser bare lige til at stikke i til cowboybukser. Og Tante Grøn havde den med på messen, så den røg med i posen. Nu håber jeg bare at dette garn ikke vokser, ligsom Dunlinen gør i Etta, for den er helt af sig selv blevet en slags tunika der når næsten til knæene

.
Og Kastanien skal jo bare besøges, der er altid mange lækre ting der, faldt over noget nyt garn, en blanding af Silk Noil & Shetland Lambswool, det virker helt utroligt lækkert og rigtig flot farve, købte det sammen med Tulipan tørklæde opskift til messepris. Men både snoningerne og tørklædet må ligge i venteposition, for skal have lave noget andet færdigt først. Har forsøgt med et nærbillede af garnet, men lidt sløret er det vist....

Men som jeg skrev i indledningen har der ikke været strikket her i lang tid, har rodet med alt det tekniske, først gik printeren i stykker, og nu kan jeg ikke beslutte om jeg skal prøve at sætte originale blækpatroner i eller bare købe en ny, for prisen er jo det samme, men tænker jo også på miljøet, vi smider jo bare ud hele tiden.

Den største katastrofe var sådan set at vores fjernsyn gik i sort, datteren ringede i panik til mig på arbejdet, man kan jo ikke undvære et fjernsyn i hendes alder, hovsa løsningen blev at vi biksede hendes fjernsyn ned fra førstesalen, indtil vi kunne komme ud og købe et nyt, og manden var jo ikke hjemme den dag til at tage slæbet. Men nu er roen genoprettet med et splinternyt fladsskærmsting.
Samtidig har vi i de sidste 14 dage ledt efter en bil mere, da manden har skiftet arbejde og nu kan jeg ikke køre med mere, og jeg ved ikke hvor mange jeg har prøvekørt og rendt rundt i regnvejr og kigget på, for han kan godt nok liiiigggeee finde et eller andet der ikke er godt nok ved lige den bil, eller det lyden fra sparket på bildækkene ...............
Og jeg er fuldstændig ligeglad hvad og hvordan den var, bare den kunne køre, så jeg var fri for bus og cykel og 1½ times hjemtransport. Men endelig fredag lykkedes det, og jeg får den på tirsdag, en mørkerød lille sag Peugeot et eller andet.....

8 kommentarer:

 1. lækre ting du fik köbt dig på messen. jeg bliver nærmest lidt misundelig når jeg læser alle jeres fortællinger om den.
  og er det ikke mærkeligt som de mekanismer ser ud til alle at gå ned i samme öjeblik. her har vi i sidste måned måttet köbe et fladskærmsfjernsyn, en vaskemaskine og en törretumbler, de gav alle op den samme dag!
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Lækre ting du har fået købt. Jeg tror roligt du kan være tryg ved Viscolin. Og så det tulipantørklæde, det kunne jeg godt tænke mig at se engang.

  SvarSlet
 3. Sikke nogle lækre ting du har fået købt på messen, du fortjener da virkelig også en slapper nu efter alt det bøvl - det tulipantørklæde fra kastanien må jeg huske til vinter - det ser sørme lækkert ud

  SvarSlet
 4. Ja, det var rigtigt hyggeligt at mødes med dig ved messen - mon ikke vi mødes igen en anden gang.

  Tillykke med din lille røde dyt - rart igen at være uafhængig af off. transport og bare kunne køre når det passer en.

  Rigtig god arbejdslyst med alle dine nye lækre fibre.....her veksles der lidt rundt i de nye fibre, men ponchoen er godt på vej!

  Krista.

  SvarSlet
 5. Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Projetores, I hope you enjoy. The address is http://projetor-brasil.blogspot.com. A hug.

  SvarSlet
 6. Snoning, hvor ER den ´dog smuk, garanteret den også var røget i min kurv, hvis jeg havde været i Vissenbjerg. Glæder mig til at se din model af den!

  Og tillykke med den snarlige bil!

  Hilsner Vivian

  SvarSlet
 7. Der er nok en, der har fået handlet ind...pyh ha for nogle lækre sager. Hvor er det dog godt, at jeg bor i passende afstand - for det var da vist gået helt galt :-).
  Det der teknologi - ja det har det vist med at bryde ned klumpvis. Vi tog turen i forrige måned - først vaskemaskinen, så kaffemaskinen (argh!), så Sofies TV - og til sidst hende bærbare. Og da var panikken til at føle på....:-)
  Hav en smuk påske.

  KH Gitte B

  SvarSlet
 8. Næste år må du lige komme forbi Sy og Rens stand ( i år stand 112) og hilse på....jeg hilste også på Krista...og på kludemutter. Måske skulle vi lave en slags blogtræf?

  SvarSlet