torsdag den 20. marts 2008

SuperKarla 1 - 4I går gik starten jo på Webstriks knitalong med SuperKarla. Jeg har valgt at strikke sjalet som er i bogen 14 sjaler af Karen Noe.

Garnet er Kauni 8/2 i farven koks/mellemgrå/lysegrå, som jeg fik til en uhørt lav pris ved en tilfældighed. Joan og jeg talte på arbejdet om hvad vi skulle vælge af garn, kom så i tanke om at de på Skibhusvej i Odense forhandlede Kaunigarnet, ringede fluks til dem og fik at vide at det ovenikøbet var til halv pris da de ikke skulle forhandle det mere. Så gik det ellers stærkt med at komme afsted i middagspausen, og fik i alt 390 gr. fordelt på 2 bundter til kun 94 kr.

Startede med at strikke i aftes og kunne slet ikke vente med at se hvordan det så ud når farverne skiftede, derfor har jeg lavet de 4 første firkanter. Bruger mine hjemmelavede dominopinde til det, de er så dejlige korte at sidde med. Men nu får det lige en hvilepause, skal nå at strikke lidt på en mørk stola, mens der er dagslys...

10 kommentarer:

 1. Det ser allerede flot ud, og jeg kan rigtig godt lide dit valg af garn og farve. Vil følge spændt med og glæder mig til at se det færdige resultat :-)
  God påske til dig og din familie.
  Mange hilsner fra
  Dorthe J. - Esbjerg

  SvarSlet
 2. Nej, hvor ser det flot ud, farverne er dejlige. Det er også lækre sager, du fik købt på messen, den der snoninger, kunne jeg også godt bruge.. :)

  SvarSlet
 3. Lækre farver du har fundet til den Jette. Og spændende at følge med hos dig også.

  God påske til jer.

  SvarSlet
 4. Det ser flot ud. Hov er der en garnbiks på skibhusvej hmmmmmm

  SvarSlet
 5. Neeei det kauni er jeg helt skør med :) Har den der garnbiks mere af det??? Jeg har godt nok ikke fingre til at strikke Super Karla ligenu, desværre... Men kan jo være det kommer en dag!!

  SvarSlet
 6. Kan lige fortælle at den garnbiks ikke har ret meget udvalg, mest flimmergarn, som de så ikke skal have mere, har bare brugt den som tidsfordriv, når jeg har ventet på at blive hentet...

  SvarSlet
 7. Jette...det er en hamrende flot farve du har valgt til sjalet. Også et ret spændende projekt med alle de forskellige mønstre.... det må være rart, når det er så afvekslende..

  Påsketanker til dig fra
  Krista.

  SvarSlet
 8. Hej Jette,
  super flot, jeg er lige blevet færdig med den 3 firkant...har lige et par vanter og så min GAAA der også presser lidt på!!!
  Nu nærmer den store dag sig, kan I holde spændingen ud?
  God påske, Lona

  SvarSlet
 9. Det ser knallfint ut!

  SvarSlet
 10. Ja jeg er vild med din farve--Den er med hos mig til "næste" superkarla----Flot

  SvarSlet