lørdag den 1. marts 2008

Strikkebog


Fik lige en mail om at Saxo har købt ibooks og i den anledning har de gratis forsendelse, og kunne ikke stå for denne bog, som jeg nu venter spændt på lander i postkassen. Jeg har smugkigget i den og var faldet for en af bluserne deri, og kunne også godt tænke mig at prøve deres alpakkagarn.

Var lige ved at bestille Japan af Isager, men skal jo også finde på noget at ønske mig nu hvor jeg fylder rundt i næste måned, sådan lige præcis 3 dage efter min datters konfirmation, og jeg ved at det er altid svært at finde på nogle ønsker, som alle lige kan finde ud af at købe, og en bog er jo nem.

Dagen er bare pjattet væk med at finde tøj til mig selv til konfirmationen, ih, hvor er det altså svært at finde noget, men endelig til sidst fandt konen noget som hun selv synes var nogenlunde præsentabelt at bære sådan en dag.
Datteren blev sat af i Odense til morgen og skal først hentes en gang i aften, hun er til Nordic female festival i Ungdomshuset, og er ikke lige helt vild med at skal ud og køre i det stormvejr der er her på landet

4 kommentarer:

 1. Det der tørklæde på forsiden af bogen, det kunne jeg godt bruge til at putte mig i....
  Bogen ser så absolut spændende ud.

  God weekend til dig fra Krista.

  SvarSlet
 2. Den bog er LÆKKER!
  Og jeg kan klart anbefale deres alpakka - ren mums :-))).
  Kan godt huske det med tøj til en selv til konfirmation sidste år - mareridt. Endte med at det blev i sidste øjeblik, fordi jeg - stik mod al vane - pludselig blev vægelsindet....

  KH Gitte B

  SvarSlet
 3. hello...
  Den strikkebog kan du roligt glæde dig til..nøj der er mange lækre ting i!!!, det er nok den strikke bog jeg er vildest med ;-))
  Så fin hvid bluse du har fået strikket - det er okay med lange bluser - det er in...hi-hi..
  Go weekend søde

  SvarSlet
 4. Hej,
  den ser rigtig spændende ud! Har du fået den?
  Hvornår skal I have konfirmation?
  Vi skal have d. 20 april!
  Knus,
  Lona

  SvarSlet