lørdag den 4. februar 2017

TreenighedÅrets første projekt er fra bogen Knitting Fools, som har mange mindre pæne malerier i, men kan sagtens se hvordan Annette Danielsen har fået inspirationen fra i dem, utroligt hvad der kan komme ud af så underlige malerier. Men hun gør det igen og igen, og kan ikke lade være med at beundre hendes modeller.

Treenighed som denne hedder, starter faktisk fra oven, det er første gang jeg prøver det med et tilsat ærme, men rigtig fin ide, hvis man nu var i tvivl om at have garn nok. Og der skal holdes styr på hvor man er i opskriften, for der sker noget hele tiden, starter med 5-2 rib og ender forneden med 5-5, og der er indtagninger i taljen også.

Vildt glad for modellen, den sidder bare godt, og der er god plads i den, da ribmønsteret kan give sig meget. Og de 2 garner er perfekte sammen, ikke første gang jeg bruger det og heller ikke sidste.Faktaboks:Garn:
440 gr. I alt. 255 gr. Supersoft i fv. Charcoal og 185 gr. Titicaca i fv. Slate grey.
Design:
Treeninghed af Annette Danielsen fra bogen Knitting Fools.
Pinde:
Addi Turbo nr. 4.
Ved ikke hvorfor billederne ser så sløret ud, de er ellers taget udendørs, godt nok i kedeligt gråvejr, eller det er mit kamera, der ikke tager så gode billeder mere. Og var lige heldig at have en fotograf og en have at tage dem i.

Har været til første møde med kommunen, og venter på det forhåbentlig sidste og afgørende her i slutningen af februar, så er der altså også gået 2 år siden jeg blev syg. Ting ta'r sin tid i DK.

2 kommentarer:

  1. Den er da superflot og velsiddende ☺ Er det en cardigan - synes jeg kan se, der er knapper i? Jeg har stadig ikke købt bogen og tror heller ikke, jeg kommer til det! Men bliver da mere interesseret når jeg ser modellerne strikket op ☺ ha en dejlig søndag og pøj pøj med kommunen ☺

    SvarSlet
  2. Bogen har jeg også, men har endnu ikke nået at strikke noget derfra. Også jeg forundres over den inspiration AD trækker ud af forskellige temaer. Og man kan altid genkende et eller andet i mønstre eller farver, om det er fra Østen eller Grønland eller som her besynderlige malerier. Genialt, synes jeg.
    Og din Treenighed er superflot. Fint at se noget strikket op - det giver en god ide om, hvad man selv kunne falde for. Og denne ser rigtig fin ud.

    SvarSlet