søndag den 19. februar 2017

AlternativAlternativ har jeg døbt dette sjal, da det er min måde at bruge garnet fra det mystiske sjal fra Geilsk, som jeg ikke kunne lide.
Bundfarven havde jeg på lager, men de fleste af pangfarverne havde jeg købt ind til formålet, så synes de skulle bruges til noget.
Kan i øvrigt varmt anbefale butikken Garnguf i Bogense, da hun ikke havde garnet i nuancepakker, spurgte jeg efter det, og fluks kom store kasser frem fra lageret med en masse små rester, hvor jeg bare kunne vælge de ca. 10 gr. af hver farve, og betalte så kun for samlet antal gram, så var jeg fri for at købe 25 gr. af hver farve. Meget hyggelig butik og yderst venlig betjening, så hvis i kommer på de kanter, så aflæg den et besøg.


Har brugt en del af de mønstre fra det mystiske sjal og tilsat små lacemønstre fra bogen Traditional Knitted Lace Shawls af Martha Waterman, udgangspunktet er det samme som det Geilske, bare spejlvendt i den anden side og midterstykket er strikket for sig selv og syet på de 2 stykker.
Måske ikke verdens smukkeste sjal, men det er i det mindste symmetrisk, og har været vildt sjovt at lave.


Faktaboks:Garn:
212 gr. I alt, 140,7 gr til bundfarve og 71,3 til resten, alt garnet er Samarkand
Design:
En blanding af Geilske og andre Lacemønstre.
Pinde:
Addi Turbo nr.3Lige nu ligger der garn overalt, har fundet en masse resteprojekter, som er skudt igang og har snart mangel på pinde, apropos pinde, så har jeg lovprist de karbonz pinde fra KnitPro, men lige nu er jeg meget træt af dem, de er gode nok at holde på, men samlingerne er ikke gode, har måtte lime spidser fast, de falder af, og overgangen fra metal til karbonz er ikke særligt glidende, så dem køber jeg ikke flere af. Addi turbo er stadig min favorit, ville ønske at de lavede samme spids som på lacepinden, for den er ikke så god til alle slags garner. Modtager gerne links til pinde med gode spidser og uden dumme overgange.

4 kommentarer:

 1. Det er et glimrende alternativ :). Flot.!

  SvarSlet
 2. Det er da blevet superflot og så har det været sjovt :-) Du har fået et dejligt sjal ud af det, så det var ikke helt spildt at melde dig til den geilske kal :-)Jeg strikker jo næsten kun med Signature Needle Arts pinde med helt fantastiske spidser, men træerne vokser ikke ind i himlen - wirerne kan stadig gå løs. Den perfekte strikkepind findes vist ikke endnu, men SNA er tæt på - desværre er de jo også hammer dyre :-(

  SvarSlet
 3. Det er blevet rigt flot - et godt alternativ. Surt med dine pinde. Jeg har endnu ikke haft problemer med mine og har jo næsten lige købt strømpepinde i alle størrelser, så jeg håber da ikke det bliver sådan med dem.
  Spændende at se, hvad du har gang i med dine rester.

  SvarSlet
 4. Sikken et spændende sjal, du har designet.

  SvarSlet