torsdag den 19. januar 2017

Året 2016


1000 tak for input til blog/Instagram, dejligt at der er nogen der blogger endnu, har nemlig ikke lyst til Instagram, og har besluttet mig til at prøve at se om jeg ikke kan finde overskuddet til at få blogget lidt mere. Det er altså lidt hyggeligere her, savner bare en god bloglæser, bruger lige nu Bloglovin, og den bryder jeg mig ikke ret meget om.


Har ikke styr på mit garnlager, som jeg plejer at gøre op ved nytår, men ved så meget, at jeg har strikket mere end jeg har købt, det må så være godt nok.
Har nemlig givet en del til genbrug og glemte at veje det, alt i alt er jeg ganske tilfreds med årets projekter, men lige det sidste jeg strikkede, blev jeg meget negativ over.
Sokkegarnet som jeg købte en del på tilbud er ikke noget at skrive hjem om, det er krads og klumpet, ingen fornøjelse at strikke af det.
Samtidig er Livstykke sokkerne ikke egnede til at gå med, de falder ned hele tiden, men ellers har jeg prøvet at lave hæl på den helt ny måde, resten er bare kedelig ribstrik. De andre er gave sokker, som bare er lavet med et ribmønster og der kan man tydeligt se hvor uens garnet er.
Må i tænkeboks med hensyn til resten af garnet, om det kan bruges til andet end sokker.


Faktaboks:

Garn: Henholdsvis 70 og 83 gr. Sock it fra Garnudsalg i fv. Geyser og Skumsprøjt.
Design: Livstykkesokker af Bente Geil, og de grå er ud af hovedet.
Pinde: Alm. træpinde nr. 2½.


Og så blev jeg bare så skuffet, da sidste clue af det mystiske sjal kom, havde haft mistanken, da jeg så 8. clue, men alligevel, at lave et sjal så grimt, jeg blev så sur at jeg pillede hele møget op igen og startede op på noget helt andet, hvor jeg bruger samme garn, som jeg havde købt ind, bruger nogle af mønstrene, men det bliver symmetrisk, om det så bliver grimt også må tiden vise.Det her var et meget negativt indlæg, men på den positive side er at de projekter jeg har gang i er skønne, både garn og mønstre er jeg fuldt ud tilfreds med.
Og er ved at være ved afslutningen til at kunne blive godkendt til fleksjob, mangler bare lige 2 møder mere med kommunen, alle papirer er som de skal være, det er jo et lyspunkt her i den mørke tid. Vil jo så gerne igang igen, det er lidt kedsommeligt at bare tulle rundt herhjemme.

5 kommentarer:

 1. Øv, øv, øv - det er så ærgerligt, men kan kun sige, at jeg har prøvet det samme med det garn. Åh det er så ærgerligt, når man bruger strikketid på noget, der bliver så elendigt! Jeg har ikke deltaget i bente geils sjals-kal, men set et par færdige projekter i ensfarvede - der er vist meget blandede meninger. Det er bare op på hesten igen, Jette - det lyder også til du er kommet op på den ☺ Jeg krydser fingre for dit flex-job, så du kan få lidt at rive i ☺ ha en dejlig dag ☺

  SvarSlet
 2. Jeg forstår til fulde din opfattelse af sjalet fra Geil, jeg har ikke strikket det, men været meget spændt på at se resultatet. Bente Geil og min opfattelse af strik svarer ikke overens.
  Dejligt du skriver din mening om Sock it, min erfaring at man skal være meget opmærksom på deres tilbudsgarn, jeg sender meget retur, så nu holder jeg mig til de gode garner, dem jeg kender.
  Hvor er det dejligt at du kan se lys forude, er der mulighed for at finde et flexjob der hvor du bor?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha, nej det bliver nok ikke nemt at finde et fleksjob, men prøver alt det jeg kan.

   Slet
 3. Jeg har ikke selv prøvet sock-it, men har hørt flere have samme mening som dig. Vedr. sjalet - er det det færdige, der er på billedet ? deltog ikke selv, og har været spændt på at se de færdige resultater rundt om i blogland. Og det er få, jeg har set.
  jeg vil også mene, at det er bedre at genbruge garnet til noget andet, hvis ikke man er tilfreds.
  x'er fingre for dit flexjob. Kan godt forstå det bliver dejligt at komme igang igen. Det er altid rart med en fridag - men rarest, når der er noget at holde fri fra. Så det bliver dejligt for dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Billedet af sjalet er hvor jeg nåede til inden det sidste clue kom.

   Slet