lørdag den 4. marts 2017

Pagode og Shifting Angles


Har også fordybet mig i lageret og fået brugt en del rester, Pagodehuen fik jeg aldrig lavet samtidig med Nomadevesten, hvor restgarnet stammer fra, den er rigtig fin, sidder godt, har dog ikke haft den på endnu, vinteren blev væk inden den var færdig.


Faktaboks:Garn:
48 gr. af Seyfarth's uld og Supersoft.
Design:
Pagodehat af Christel Seyfarth.
Pinde:
Addi Turbo nr. 3.
Halstørklædet er en bestillingsvare, strikket i rester fra Ballet, meget enkelt mønster med sjov effekt, striberne strikkes modsat fra midten, havde håbet på der var nok af det sorte garn, men kunne se at det ville blive noget kort, så den grå fik lov at være i midten.


Faktaboks:Garn:
155 gr. Yndlingsgarn fra Rasmilla, strikket dobbelt.
Design:
Shifting Angles Scarf fra Purl Soho.
Pinde:
Addi Turbo nr. 3.


Mange tak til Mariette for link til disse gode pinde, dem havde jeg aldrig fundet selv, det er Turbopinde med Lacespidsen, lige hvad jeg havde savnet, ingen dumme overgange hvor garnet bare hænger fast i, nu kan der strikkes glidende, hvor jeg glæder mig til at tage dem i brug, det betyder bare så meget for mig at de er meget spidse, det er meget nemmere at strikke masker sammen med.
De hedder Addi Sock Rockets og kan købes i Garnkorgen. Og så er det vild billigt, under 200 danske kr. med porto, for de 3 pinde herunder. Og super hurtig levering, mere kan man vist ikke ønske sig.Glæder  mig vildt til imorgen, hvor jeg skal til messe i Ringe, vist første gang de holder en der, måske der er gode ting og sager der kan komme med hjem, der er en masse workshops, så mon ikke man får lidt inspiration, ikke at det mangler her, ideerne står i kø. Min Dip Dye er færdig, den ligger og tørrer nu, den tegner til at blive god. Også næsten færdig med et sjal strikket af rester.
Rigtig god weekend til jer derude.

3 kommentarer:

  1. Sikke flotte ting du får ud af dine rester. Hvor er din Pagodehue bare flot, den bliver da et hit, når vinteren rammer os igen. En meget heldig modtager til halstørklædet. Det giver lidt ekstra til det med farven i midten. Bliver spændende om der er nogle fristelser i morgen

    SvarSlet
  2. Jeg er spændt på at se din dip dye. Og pagodehatten er bare for skøn. De siger lige at vinteren kommer tilbage, så du når nok lige at få den brugt.

    SvarSlet
  3. Hvor er den flot din pagode-hat - så fine farver :-) Og tørklædet er også super charmerende og Rasmilla garn er lækkert :-) Sådan en pind skal jeg da vist ha afprøvet - lyder besnærende :-) Rigtig god weekend til dig også :-)

    SvarSlet