onsdag den 2. marts 2016

Symfoni


Superskøn cardigan som jeg helt har glemt at vise frem, den er fra sidste år, men landede i kurven da jeg ikke kunne bestemme mig til hvilken kant den skulle have rundt. Oprindelig er opskriften lavet til at være åbentstående, men vil gerne kunne lukke mine trøjer.
Det endte så ud i at jeg lavede en I-cord hele vejen rund om halsen også, knapperne er fra lager, passede perfekt til den. Og så lige lavet et par rapporter længere.
Har bare rendt i den siden den blev færdig, for det er sådan et skønt garn, og nu kan man selvfølgelig ikke få det mere, det var et tilbud fra et Messebesøg.

Man skal bare huske at det skal strikkes frem og tilbage ellers drejer stykket sig.
Kan desværre ikke linke til garnet, det er forsvundet alle steder.

Faktaboks:

Garn: 380 gr. Mohair/Tweed fv. 2702,  fra Garngaragen.
Design: Symfoni af Lis A. Mortensen fra hæftet Fin & Finurlig.
Pinde: Addi Turbo nr. 3.

Og så må jeg erkende at det kan være svært at stå for de tilbud som dukker op i min mail, kom desværre til at bestille en gang strømpegarn, føj, hvor jeg skammede mig, så meget at jeg fandt rester frem og er begyndt på et par sokker af det, for hvis man gider kan der jo sagtens blive et par brugbare sokker af de små rester der ligger.
Og der er jo snart messe i Middelfart, det kan kun gå galt i år med det garn......


6 kommentarer:

 1. Meget ssmuk cardigan. Nyt strømpegarn kan jo altid bruges, sammen med alt det andet:–)Jeg kender fornemmelsen af at købe lidt rigeligt.

  SvarSlet
 2. Kære Jette - jeg synes da det er synd at forbinde strik med skyld og skam - garnet bliver jo altid brugt tilsidst og hvis man har for meget kan det kun være en god gerning at forære noget væk. En smule til at forsøde tilværelsen skal der vel have lov at være - den er ikke altid lige munter! Og se nu den dejlige trøje, du har fået kreeret, hvor er den dog lækker ☺ kan godt forstå den har hængt på dig siden den blev færdig ☺ god strikkelyst - jeg fik også købt lidt strømpegarn ved sidste strikkecafe ☺

  SvarSlet
 3. Kære Jette - jeg synes da det er synd at forbinde strik med skyld og skam - garnet bliver jo altid brugt tilsidst og hvis man har for meget kan det kun være en god gerning at forære noget væk. En smule til at forsøde tilværelsen skal der vel have lov at være - den er ikke altid lige munter! Og se nu den dejlige trøje, du har fået kreeret, hvor er den dog lækker ☺ kan godt forstå den har hængt på dig siden den blev færdig ☺ god strikkelyst - jeg fik også købt lidt strømpegarn ved sidste strikkecafe ☺

  SvarSlet
 4. Dejlig og flot trøje. Det er skønt garn som ligesom bliver bedre for hver gang man har det på. Når tilbudene er SÅ gode må man godt blive fristet �� Jeg fik også bestilt lidt. Glæder mig til messen - håber at der er nogle gode tilbud ��

  SvarSlet
 5. Skammer dig - nej ved du nu hvad. Det er ALTID i orden at købe garn. Det bliver jo som Lene skriver brugt før eller siden af os selv eller andre.
  Trøjen er smuk og garnet er et super godt valg. Det er så ærgeligt at garnet er udgået alle steder, for det var super lækkert.
  Isager har det stadigvæk, men til en anden pris, desværre.

  SvarSlet
 6. En skøn cardigan.
  Nej - det kan være svært at sige nej til tilbud - især når det er garntilbud :P Det har jeg også måttet sande. Kom til at købe for over 1000 kr for et par uger siden - mine kinder er stadig røde :-)

  SvarSlet