fredag den 18. marts 2016

Sokker igen
Mit flotte julegavegarn er blevet forvandlet til disse sokker, skulle nok have tænkt mig om at flerfarvet garn ikke er så velegnet til, at man kan se det smukke bladmønster, men de var skønne at strikke og mønsteret er hurtigt memoreret. Skal helt sikkert prøve endnu et hulmønster i noget ensfarvet garn, som jeg jo nu har en smule på lager af.

Faktaboks:

Garn: 75 gr. Boots i fv. 2072 T.
Design: Embossed Leaves af Mona Schmidt fra bogen Favorite Socks.
Pinde: Alm. træpinde nr. 2.75.


Og så med hensyn til min dårlige samvittighed over at købe mere sokkegarn, har jeg lavet et par i noget restegarn, og for at de ikke bare skulle være stribede, fandt jeg et vævestriksmønster og strikkede dem begge samtidig fra tåen og op. De er knap så lange i skaftet, som jeg godt kan lide, men det er fine nok at have på.
Faktaboks:

Garn: 75 gr. Move i fv. 03 og 09.
Design: Vævestriksmønster fundet i en bog.
Pinde: Addi Lace rundpind nr. 2.5


Garnet Move er simpelthen bare så skønt at strikke med, og så holder det utroligt godt i vask, der kommer ikke store filtklumper under foden og heller ikke uldent at se på efter brug. Og kan ikke mærke at der er nylon i.

Var jo slet ikke til messe sidste år, men imorgen skal jeg en tur til Middelfart, og jeg glæder mig helt vildt. Har været så heldig at få tilbud om at blive kørt frem og tilbage, da jeg stadig er bange for at ikke kunne være i stand til at køre hjem pga. min træthed, som desværre er en tilstand der er svær at vænne sig til, for den kommer uventet og er ikke til at forudsige.
Så måske får jeg lageret forøget igen, men det går jo nok......

7 kommentarer:

 1. Hvor er det nogle dejlige sokker. Jeg er især vild med de sidste, de ser skønne ud!

  SvarSlet
 2. De strømper ser skønne ud. Glæder mig til at hører om din tur til Middelfart

  SvarSlet
 3. Gode ullsokker kan man ikke få nok av! Jeg falt for paret i vevstrikking jeg, for det er en teknikk jeg liker veldig godt :)

  SvarSlet
 4. Sokker kan man aldrig få for mange af og dem du har strikket er super fine!

  SvarSlet
 5. Ja, du kan da ikke tage til Middelfart uden at købe lidt ind, vel? ;-) Hvor er det godt, du kan få kørelejlighed. Dejlige sokker og selvom mønsteret ikke er så tydeligt i de første, så har de jo være dejlige at strikke :-) Jeg er helt vild med vævestriksokkerne - de er godt nok fine og så er det dejligt at du kunne bruge lidt rester :-)

  SvarSlet
 6. Det er nogle flotte sokker. Jeg kan godt se hvad du mener med om mønsteret kommer til sin ret i det flerfarvede garn - men de er nu flotte alligevel. God påske .

  SvarSlet
 7. Flotte vævestrikkede sokker. Glæder mig til at høre om eventuelle indkøb fra messen.

  SvarSlet