mandag den 15. februar 2016

Cashmere sokkerEt af de små projekter er kommet af pinden, tiltrængt lige nu, og smukt smukt garn, som jeg har fået i gave. En lille sjat cashmere gør at de er super bløde og lækre, og farven er jo lige mig. Strikket på gammeldaws oppefra og ned, har valgt "ribkanten" fra mine Shimmy socks, da den sidder utroligt godt og strikket et simpelt forskudt ribmønster på resten af sokken.


Faktaboks:

Garn: 85 gr. Super soxx fra Lang.
Design: You've got Rhythm fra bogen Knit Socks.
Pinde: Træpinde nr. 2.5.

Har allerede gang i de næste par sokker med mit julegavegarn, og så smider jeg lige pudsekluden væk, for kom til at købe garn for første gang i over et år, det nye Linwool fra Garnudsalg kunne jeg ikke stå for, har nemlig længe haft en opskrift liggende som lige passede til dette garn.
Lige da jeg fik fat i nøglet synes jeg det virkede stift og krads, men efter en lille strikkeprøve var det så blødt og lækkert og glæder mig til at komme igang med trøjen, har faktisk lige fået ideer til 1000 ting, så ved ikke hvor jeg skal begynde.

4 kommentarer:

 1. Det ser ud til at være nogle rigtig lækre sokker. Jeg elsker kombinationen af det enkelte mønster og de fine farver

  SvarSlet
 2. Ja det er ikke saa'n naar idéerne arbejder hurtigere end haenderne hihi. Herlige sokker.

  SvarSlet
 3. Oh, det er nogle fine sokker.
  Jeg glæder mig til at se, hvad du får ud af dit Linwool

  SvarSlet
 4. Uha - det er svært at holde sig i skindet, når der kommer nyt garn. Alle de farver jeg ville have valgt var udsolgt da jeg var i Strikkecafe, så jeg må vente lidt endnu med at afprøve det - spændende hvad du får ud af det :-) Hvor er det et par lækre sokker - her er jeg så glad for, at jeg endelig får produceret nogle :-) Her står ideerne også i lange køer - hold da op, hvor er der meget jeg gerne vil lave :-)

  SvarSlet