fredag den 29. januar 2016

Lupin
Kort før jul slog jeg op til denne cardigan, og slap den ikke før den var færdig, ingen svinkeærinder undervejs, for den var så spændende at strikke, at det ikke var nødvendigt. Fatter simpelthen ikke hvordan hun regner den opskrift ud, men genialt det er den, det er kun ærmerne der syes, ellers er det hele strikket sammen.
Og i det hele taget er det en af de flotteste strikkebøger jeg har set længe, man har bare lyst til at lave alle modellerne, men har ikke planer lige nu, er gået i småtingsafdelingen igen og nusser med de lette sager.

Minus er så at jeg har fået strikket den i large, var så bange for at den blev for lille i medium, da jeg strikker så stramt, har vasket den to gange, håber den bliver lidt mindre endnu, ellers må den valkes lidt. Garnet er fra lageret, oprindeligt indkøbt til et slumretæppe, som blev opgivet igen, men den skønne bundfarve Fig, den bliver jeg aldrig træt af at kigge på, og skal også have en ensfarvet trøje i den engang.


Blomsterknapper må der jo til en blomstertrøje, kunne ikke opdrive nogle grønne som jeg gerne ville have haft i, men de lilla har fået en grøn tråd.

Faktaboks:

Garn: 362 gr. Supersoft i fv. Fig, French Lavender og Verbena.
Design: Lupin af Annette Danielsen fra bogen Blomsterstrik.
Pinde: Karbonz nr. 3.

Flere billeder og detaljer på Ravelry.

Rigtig god weekend til alle, vil fluks kaste mig over mine små projekter.

10 kommentarer:

 1. Den er godt nok flot. Og skønt at der næsten ikke er noget sammensyning. Farven er også god

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare super flot - som altid har du fundet nogle knapper der passer rigtig godt til. Og ja, du har ret, der er så mange gode modeller i den bog.

  SvarSlet
 3. Den er helt vildt flot og du har helt ret, det er en fantastisk bog. Knapperne er også superfine.
  Jeg har det på samme måde, selv om jeg har en nærmest uendelig to-do liste, bliver jeg altid underligt rastløs når jeg er færdig med et strikketøj. Det tager tid at vælge og komme igang med noget nyt og det ender ofte med noget der slet ikke var på listen.

  SvarSlet
 4. Super flot trøje, også smukt strikket. Dejlige farver.

  SvarSlet
 5. Den er rigtigt flot. Jeg har overvejet at strikke den i ensfarvet - mon ikke mønsterretningerne fortsat kan ses?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den grønne farve som adskiller er jo i vævestrik, så det vil jo ikke ses så tydeligt, men ellers tror jeg da nok at det kan lade sig gøre at lave den helt ensfarvet.

   Slet
 6. Ja, det er en fanstatisk konstruktion. Den er spændende og flot.

  SvarSlet
 7. Ja - jeg undrer mig ofte over, hvordan i alverden de opskrifter bliver udtænkt - den ser ud til at være særdeles spændende at strikke :-) Og hvor er den flot til dig - håber, du forliges med størrelsen. Jeg er også fuldstændig vild med den bog og slår snart op til Julerosen som jo skal strikkes i Merilin - det glæder jeg mig rigtig meget til :-) Ha en dejlig weekend - håber, du er ved godt mod :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er den bare smuk og nærmest delikat. Farverne er meget fine og ja, den må være sjov at strikke.

  SvarSlet