søndag den 4. oktober 2015

JennyBlogfobi eller skal man bare kalde det dovenskab, har bestemt haft rigeligt med god tid til at få blogget, men bare ikke fået det gjort.
Så nu kommer sommermodellen frem som jeg strikkede på rekordtid inden jeg skulle opereres, faldt fuldstændig, som altid, for Annette Danielsen's modeller, denne fra hæftet Mormor's kolonihavehus, hvor der også er skønne madopskrifter i.
Tussegammelt garn blev støvet frem fra lageret, købt på ophørsudsalg hos den skønne Bette Design, og endelig fik det nogle pinde at sidde på.

Må så også indrømme at jeg ikke har fået brugt modellen denne sommer, har holdt mig til bløde T-shirts på grund af mine ar, som var meget følsomme i lang tid, men forhåbentlig får jeg den brugt næste sommer. Og beklager at den bliver vist på bøjle, ingen fotograf i nærheden.

Faktaboks:

Garn: 240 gr. Dunlin i fv. 208.
Design: Jenny af Annette Danielsen fra hæftet Mormor's kolonihavehus.
Pinde: Karbonz nr. 3.

Som vist i sidste indlæg, strikkeprøven, har nu fået det rigtige garn og i fuld sving med julegaven, rygstykket er færdig, selvom jeg måtte holde nogle ugers pause med strikningen, da min pacemaker skulle have lov at gro fast, lige præcis der hvor den sidder er der en strikkemuskel..... Er allerede igang med forstykket, så den skal nok nå at blive færdig.


Er lige i denne uge startet arbejde igen på halv tid, og det har været hårdt, er stadig utrolig træt og hvis ikke den pacemaker snart giver noget effekt, så må jeg nok se i øjnene at jeg aldrig kommer til at kunne klare et normalt fuldtidsarbejde. Mine sygedagpenge er stoppet, så nu skal jeg hele møllen igennem med jobafklaring/ressourceforløb som kan tage flere år og på den nette sum af kontanthjælp, hvor de så modregner min løn med en eller anden procentdel, så der bliver smalhals og ingen garnkøb går jeg ud fra, har ikke styr på noget af det endnu, har sat fagforeningen til at køre sagen, har simpelthen ikke overskud til at tyde hvad der står i de papirer jeg bliver bombarderet med.
Nu forstår jeg hvorfor alle siger der skal et godt helbred til at være syg i Danmark.......

8 kommentarer:

 1. Kære Jette
  Det gør mig så ondt at høre du skal slås sådan med sygdom og så miste dine sygedagpenge oven i købet. Det er helt urimeligt at man behandler syge menneske på den måde. Du burde ikke skulle tænke på andet end at få det bedre.

  Skulle du nogen sinde komme i den situation at det er slut med garnkøb, så skriv til mig. Jeg har mere end rigeligt med garn og sender dig gerne noget - så det skal du altså ikke mangle. God bedring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså søde dig, sidder og bliver helt rørt, hvor er det et flot tilbud med garn, men heldigvis er garnlageret mega stort og inden det bliver tømt er der vel forhåbentligt kommet en afgørelse på sagen.

   Slet
 2. Glemte helt at sige, at din sommerbluse er superskøn - dejlig model og dejlig farve og den blå trøje bliver vist også et hit. Du laver så mange smukke ting.

  SvarSlet
 3. Åh Jette, jeg føler sådan med dig - jeg skammer mig over at være dansker med den viden jeg har om, hvordan vi behandler syge mennesker. Jeg krydser fingre for, at du får et hæderligt forløb - håber fagforeningen kan hjælpe dig. Ingen strikker skal mangle garn, så jeg donerer også gerne :-)
  Din Jenny er virkelig fin og der kommer da heldigvis en sommer igen næste år, så den kan blive brugt efter fortjeneste. Held og lykke med det hele :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Også stor tak til dig Lene, men tror lageret rækker et par år frem, meget sødt tilbud, og selvfølgelig skal det hele nok gå.

   Slet
 4. Din Jenny er rigtig fin.
  Nej, det kræver et godt helbred. Jeg var sygemeldt et helt år, inden jeg fik tilkendt pension, og jeg må sige, at jeg ikke begyndte at få det bedre, før jeg fik ro fra kommunens jobcenter.
  Jeg håber, du snart få en afklaring.

  SvarSlet
 5. http://makemoneyonline-kishorimohan.blogspot.com/

  SvarSlet