søndag den 6. december 2015

Varme fingreTrip trap træsko, her kommer lige 3 sæt pulsvarmere, som lige har været min store passion at strikke, alle til gaver og har fået brugt en masse små rester.
Helt sikkert at jeg selv skal have lavet et par til mig selv, især den hvide har en utrolig god pasform.
Faktabokse bliver lige linket til Ravelry, det er nemmere med alle de forskellige garner jeg har brugt til dem. 110 gr. er der i alt for dem.Modeldetaljer til Straightforward Mitts.


Modeldetaljer til Franske Liljer.
Som er strikket længere og har lavet hul til tommelfinger.


Modeldetaljer til Nalu.


Ellers er jeg ved at lægge hånd på de sidste detaljer i det store julegave projekt og har startet op på en model fra Blomsterstrik, men det var et sidespring, kunne ikke holde mig til at få noget af det i kurven gjort færdig i stedet for. Igen med lagergarn, ja pudser glorien endnu engang, for har kun købt garn til julegaveprojektet i år, eller INTET!!!!!

Det bliver først efter juleaften den kommer til skue her på bloggen, og så håber jeg på at få syet ærmer i en cardigan som ligger og venter. Og en tunika skal trævles op, den sidder bare ikke som jeg vil have det.

5 kommentarer:

 1. Dejligt med varme gaver. De er fine alle tre par.

  SvarSlet
 2. Altid dejligt med gaver der varmer. De er rigtig flotte alle sammen

  SvarSlet
 3. Så flotte pulsvarmere! Alle var fine på hver sin måte :)

  SvarSlet
 4. Hvor er de flotte - alle tre par, men kan godt se, at de hvide har noget specielt med pasformen :-) Tænk, at du ikke har købt garn i år (julegaveprojektet tæller slet ikke med her;-)) - jeg fatter ikke, hvordan du har klaret den, men jeg tager sandelig hatten af :-) Glæder mig til at se, hvad du er i gang med fra Blomsterstrik - jeg er snart færdig med Pæon :-)

  SvarSlet