søndag den 23. august 2015

Mens vi venterFor første gang i år har jeg bestilt garn og mens jeg venter på at posten dukker op, har jeg lavet en STRIKKEPRØVE !!! Ellers ikke noget jeg gør helt vildt i, men for at afprøve om jeg kunne finde ud af mønsteret som består af halvpatent og retmasker. Prøven her er strikket i samme garn som det jeg har bestilt, det skal bare strikkes i en mørkegrå og koks, så bliver mønsteret ikke så tydeligt som her hvor jeg har brugt sort og råhvid.
Mere røbes ikke, da det er til en gave, og glæder mig til at komme igang med den.

Og for at fortælle at operation er overstået og alt gik som det skulle, om end det var en hård omgang, da de havde svært ved at få ledningen i det blodkar det skulle, da det var meget spinkelt. Blev opereret i tirsdags, hjemme igen onsdag middag, og begyndte at strikke igen fredag. MEN nu er det overstået og jeg kan se fremad igen og håbe på at det giver mig den hjælp jeg har brug for. Så pyt med at jeg nu har 2 ar ved siden af hinanden, jeg skal jo ikke leve af at være bikinimodel....:)

6 kommentarer:

 1. Nej, det skal du heldigvis ikke - hvor er det godt at høre, at det er vel overstået. Det var sandelig en hård og angstprovokerende oplevelse! Dejligt at du kan strikke igen - og den strikkeprøve ser meget spændende ud :-) Det er jo ellers ikke helt fair at vise noget så spændende, uden at fortælle det til bunds ;-) Rigtig god fornøjelse og rigtig god bedring :-)

  SvarSlet
 2. Det er nu godt at lave en strikkeprøve - det giver en god fornemelse for garnet og mønstret - og man får strikkefastheden afprøvet. Vasker du også strikkeprøven og måler igen? Den kan nemlig godt forandre sig.

  Hvor godt at høre at din operation er vel overstået. Til lykke med det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige denne vasker jeg ikke, kender garnet, hvis det var noget nyt ville jeg vaske den. Men har tænkt mig at vaske garnet inden jeg bruger det, det kommer nemlig i bundter.

   Slet
 3. Hvor er det godt, at du er hjemme i god behold. Jeg håber at operationen gør dit liv lettere fremover.
  Strikketøjet ser bare super godt ud. Sikke et flot mønster.

  SvarSlet
 4. Dejligt at høre du er godt ovenvande igen. Spændende hvad prøven skal bruges til, den ser smuk ud. God bedring.

  SvarSlet
 5. Ser spændende ud. Det er sådan et mønster, hvor man bare liiiige skal strikke et mønster til.

  SvarSlet