søndag den 9. august 2015

Feriesysler


Ting bliver gjort færdig når man har masser af tid til det, og det lille sjal var en udsøgt fornøjelse at strikke i det skønne garn jeg købte for år tilbage i Århus hos Tine, det glæder jeg mig til at bruge når det igen bliver tid for det. Garnet er smukt, ikke helt ensfarvet, svært at se på billedet, men der er både brune og lilla farver i det.

Faktaboks:

Garn: 38 gr. Malabrigo Lace i fv. 69.
Design: Citron af Hilary Smith Callis.
Pinde: Addi Turbo nr. 4.Fandt denne gamle mormorblomst hos den lokale blomsterbiks, kan huske at den i andre farver stod i mange hjem og havde da også selv en, som min mormor havde givet mig en stikling af, nu faldt jeg for den, i denne med limefarvede kanter, den passer perfekt til mit køkken, Paletblad hedder den, og samtidig så jeg at Klarbæk havde lavet skønne karklude i vaffelstrik, og havde lige limegrønt bomuldsgarn på lager. Det blev så bare til et lille håndklæde i stedet for karklude, da jeg synes det mønster blev for tykt til karklude, og et lille sommerprojekt blev til.

Faktaboks:

Garn: 145 gr. Cotton i fv. 46.
Design: Vaffelmønster fra Klarbæk.
Pinde: Hæklenål nr. 3.


Valgte så for godt 3 uger siden at få installeret en pacemaker, hvilket som sædvanlig når det handler om mig, ikke gik helt efter planen. Lå på briksen i 4 stive timer, han kunne ikke få den sidste ledning sat som det skulle, sagde at plan B så var at prøve igen, når der kom en udenlandsk ekspert her i august, så kører på "halv" kraft nu og går og venter på næste indkaldelse.
Det værste var så at min lunge blev punkteret, (er en kendt risiko), folder sig selv ud igen, men ikke altid, så måtte have dræn sat i, og skal hilse og sige det gør nas at have det i, så gik rundt i morfindøs, måtte helst ikke ligge for meget, var bare så træt og havde bare lyst til at sove, næ næ, trille op og ned af gangen med min vogn med slange og dunk...... Nå, men efter 4 dage fik jeg lov at komme hjem, weekenden gik så fint, mandag morgen havde jeg fået blærebetændelse, ringe og få penicillin, kunne jo ikke komme med en prøve, så hører jeg i tv at de har lukket den afdeling jeg lå på pga. infektion, og det var så den bacille jeg havde fået med hjem selvfølgelig, der skulle så noget andet penicillin til, så det kører jeg på endnu. Der skal ski et godt helbred til at komme på sygehuset.

Så nu går jeg bare og venter og forsøger at komme til kræfter igen inden næste kamp, men det gør jo noget godt for garnlageret med al den tid jeg har til de sysler....... Og har 14 dages ferie tilgode som skal nydes forhåbentligt.

6 kommentarer:

 1. Sikke da en omgang! God bedring. Gode solide hjemmegjorte karklude er i høj kurs her hos os.

  SvarSlet
 2. Sikke fin farver og så paletblomsten der passer til. Sjalet skal du nok blive glad for, når det bliver tid til den slags igen. Lige nu har du da fint ferievejr. Jeg håber, at du kan nyde ferien, selvom du må så grueligt meget igennem.

  SvarSlet
 3. Åh altså - hold da op for en tur - ja, det er virkelig farligt at komme på sygehuset - men jeg krydser fingre for, at det går meget nemmere næste gang!
  Dit sjal er bare så fint - jeg kender garnet og kan sagtens fornemme farverne. Jeg VIL altså også lave en citron en dag ;-) Vaffelstrik er lækkert og bliver faktisk også godt til klude, selvom det er kraftigt - flot farve på det håndklæde :-)

  SvarSlet
 4. Ja - det er en rigtig bedstemorblomst ;-)
  Så fint et sjal og et håndklæde, du har fået strikket. Godt du har et lager at tage af, når du har fået sådan en medfart. Håber du hurtigt er frisk igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. '...strikket og hæklet', skulle der jo stå

   Slet
 5. Du godeste sikke en omgang du har været igennem - stakkels dig. Jeg håber du snart er lidt ovenpå igen. God bedring.
  Tørklædet er yndigt.

  SvarSlet