søndag den 7. juni 2015

EfterårsstriberDen anden-sidste af projekter startet sidste år har set dagens lys, og navnet kommer af at jeg ville lave en Striber i efterårsfarver, men fortrød og trævlede op og den blev til en bluse i stedet for, og hvor jeg bare er glad for den model, den passer bare perfekt i facon til mig, lige en til at smutte i, strammer ingen steder. Samtidig fik jeg brugt mit sokkegarn som jeg ikke kunne nænne skulle blive til sokker og rester fra en anden cardigan, de to farver matcher hinanden utroligt godt.

Og så har jeg forsøgt mig ud i at lave top-down/raglan med en lavere udskæring foran, var så træt af de andre jeg har lavet uden, for de sidder og strammer lige der på halsen hvor jeg ikke kan holde det ud. Hals- og ærmekanter er I-cord, forneden efter flere forsøg, valgte jeg en retrillekant, det var den der sad pænest.
Og det er ikke sidste gang jeg bruger denne model, for den kan varieres i det uendelige.
Flere billeder på Ravelry.

Faktaboks:

Garn: 255 gr. i alt, 100 gr. Malabrigo sock i fv. 173, og 155 gr. Supersoft i fv. Pebble.
Design: Topdown raglan lige ud af hovedet.
Pinde: Karbonz nr. 3.Citron blev startet her den anden dag, hvor jeg var mega dårlig og skulle have noget nyt at få tankerne væk i, og den har været på to-do listen lige siden jeg købte det skønne lace garn fra Malabrigo, og har ikke kunne slippe det siden, og sikke et utroligt smukt og blødt garn, man kan ikke se på billeder at det har lidt forskellig farve.

Og angående dårligdom, så har jeg været til samtale og det var lidt nedslående, pillerne har ikke øget effektiviteten, og næste skridt er at få installeret en pacemaker, har allerede været til MR-scanning på et afbud og skal her sidst på måneden til samtale om pacemaker. Det er sådan mmmmm, skal skal ikke, men de siger det hjælper, har aldrig prøvet at blive skåret i, men de regner det ikke for noget, det foregår ved lokalbedøvelse. Og slipper heller ikke for piller, det er lifetime. Har heldigvis fundet 2 gode grupper på facebook, hvor alt for mange har denne sygdom, men dejligt at læse at man ikke er alene om de kvaler sygdommen og medicinen giver.

6 kommentarer:

 1. Øv - det er aldrig rart med sygdom, ej heller med operation. Håber det kan hjælpe, så du får det bedre. Trøjen er rigtig flot og som du skriver, så sidder den flot.

  SvarSlet
 2. Øv med pacemaker. Men altså min 92-årige mormor har levet problemfrit med hendes i 15 år og min venindes far har netop fået installeret sin fuldstændig problemfrit. Det er 'ikke det helt store', selvom det kan jeg sagtens forstå, at det selvfølgelig er. Det er aldrig sjovt, når man har det skidt. God bedring.

  SvarSlet
 3. Puha for den da. Min far har lige faaet installeret pacemaker med cdefebrilator og er lykkelig for det.
  God bluse du har faaet lavet. Den ligner een man ikke har lyst til at tage af. Tak for tipset, jeg tjekker Ravelry.

  SvarSlet
 4. Det giver noget tryghed at få en pace-maker og i dag er kvaliteten virkelig høj.
  Superfin bluse. Det er dejligt at have fået sig en grundmodel, der kan varieres i det uendelige.

  SvarSlet
 5. Jeg kender to, der lever lykkeligt med pacemaker - den ene er 14 år. Håber du får en bedre livskvalitet med den.
  Superfin raglan, du har begået. Citronstrikket ser spændende ud. Kan se på Ravalry, at det bliver til en fint sjal.

  SvarSlet
 6. Åh, hvor jeg også bare vil ønske dig al mulig held og lykke med det hele - det kan være svært at finde ud af, hvad man skal beslutte sig til - jeg håber, du finder den bedste løsning for dig :-)
  Kan godt forstå, du er glad for den trøje, den er da også bare så fin og anvendelig :-) Citronsjalet har været på min to-do-liste i laaaaang tid - det er så flot et mønster :-)

  SvarSlet