mandag den 25. maj 2015

BlomsterskrudJeg har jo helt glemt at vise mit sjal frem, det er godt nok lang tid siden at der har været sjaler på pindene, savner ind imellem at prøve et lace-mønster, måske jeg skulle kigge igennem alle de opskrifter jeg har på lager.

Dette er så ikke i lace- mønster, men bare ret og vrang tilsat en masse omslag for at lave de smukke blomster, de første 3 pinde er et mareridt at strikke, var lige ved at opgive, det tog et par aftener at få dem lavet, men det går nemmere med de næste, og der bliver jo mindre og mindre af dem, da man starter med rigtig mange masker og så tager ind op mod nakken.
Det slutter med en lidt sjov spids foroven, kan man ikke lige se på de billeder her.


Faktaboks:

Garn: 170 gr. Supersoft i fv. Cranberry.
Design: Blomsterskrud af Bente Geil.
Pinde: Addi Lace nr. 3.5.

Og tænk sig, har slet ikke købt noget garn i år endnu, det er vist første gang i mange mange år, har været god til at kigge i kasserne og finde projekter ud fra hvad jeg har liggende, nu skal jeg jo ikke pudse glorien alt for meget, men lidt stolt har man jo lov at være......
Har kun 2 projekter i kurven, en med lidt mønster og en til tv-strik, trænger til at få slået op til noget nyt, men har ikke lige fundet det rette endnu, synes at jeg piller meget op igen, fordi jeg ikke kan bestemme mig, er det bare mig der har det sådant???

5 kommentarer:

 1. Fantastisk - både at du ikke har købt garn, men også sjalet - jeg var på workshop med Bente Geil og prøvede at strikke de første pinde og det var et sandt mareridt. Men du godeste, hvor er det blevet flot - det ku godt være, at jeg skulle overtale mig selv til at prøve at lave det alligevel.
  Jeg har købt alt for meget garn allerede og selvom jeg strikker og strikker og bruger en del garn, så er der kommet mere ind end ud - må stramme lidt op i efteråret :-)

  SvarSlet
 2. Flot sjal! Så dejligt at få brugt af lageret - mit eget er vokset voldsomt i det senere år. Men elsker at blive inspireret af de forskellige garner og farver.
  Men skønt at få færdiggjort nogle projekter.

  SvarSlet
 3. Et rigtigt flot sjal. Men med så tyndt garn og mønsterstrik holder garnlageret jo længe :-)

  SvarSlet
 4. Et smukt sjal, det er rigtig flot og meget anvendeligt.
  Jeg trævler også meget op for tiden og synes ofte, at når jeg er begyndt på noget, så duer det ikke alligevel.
  Hvor er det flot, at du ikke har købt garn i år, men brugt af lageret. Virkelig imponerende.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare flot! Jeg får ikke brugt meget, for jeg strikker mest "baglæns" 😉

  SvarSlet