fredag den 1. maj 2015

Mini no. 2 og DominoChancen for at strikke babytøj greb jeg lige, da en kollega blev gravid, vidste ikke hvilket køn endnu, så det blev i en neutral farve, og modellerne er strikket før, så vidste at de sikkert ville falde i god jord, og det gjorde de. Turde godt strikke i ikke maskinvaskbart garn, da det er en Islænding der skal være mor, og hun er kender jo til uldne sager og strikker også selv.

Faktaboks:

Garn: 50 gr. Samarkand i fv. Walnut til trøjen, 25 gr. Shetland Spindrift til futter.
Design: Mini af Else Schjellerup og Babysko fra Kastaniestrik.
Pinde: Addi Turbo nr. 3.

Da jeg nu var igang med små projekter fik jeg endelig taget mig sammen til at lave en ørevarmer, jeg går jo mange lange ture og har pivfrosset på ørerne, er ikke så god til huer, så nu skulle det være, men det bliver så nok først næste vinter jeg får brug for den, modellen er også afprøvet før, men kunne ikke finde den igen. Og den er jo fin og tynd, kan lige ligge i tasken eller lommen, hvis det skulle blæse koldt en dag.Faktaboks:

Garn: 21 gr. Supersoft i farvene Fig og French Lavender.
Design: Pandebånd af Vivian Høxbro fra bogen Dominostrik.
Pinde: Addi Turbo nr. 2½.

Arbejder stadig på halv tid og er sygemeldt for resten, håber snart at kunne komme på fuld tid igen, venter lige på en scanning sidst i maj og hr. überdoktors ord, håber at piller har hjulpet som de skal, er lige kommet op på fuld dosis nu, så nu må den træthed godt snart forsvinde, det har hjulpet på luften, nu kan jeg gå på trapper uden at holde pauser.

4 kommentarer:

 1. Først og fremmest: Rigtig god bedring til dig :-) Sikken et dejligt babysæt - jeg er også ved at lægge sidste hånd på en meget lille ting - det er så hyggeligt at sidde med :-) Dejligt pandebånd - det er skønt med sådan et, der ikke fylder, men bare varmer :-) Rigtig god weekend :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle fine ting du har lavet. Håber på god bedring for dig, og ønsker god weekend.

  SvarSlet
 3. Fine små babysager du har strikket - godt at høre, at det går bedre med helbreddet.

  SvarSlet
 4. Laekre ting og sager du har faaet af pindene. Jo en islaender kender alt til udl haha. Det er fordelen ved at bo nordpaa hvor der er koldt. Hernede droener alle rndt i syntetisk ggrrrrrrr.
  Rigtig rigtig god bedring. Jeg krydser for sidste scanning.

  SvarSlet