søndag den 28. september 2014

Arvingen og WednesdayMå erkende at det ikke bliver til indlæg her på bloggen, hvis jeg skal ud og finde en fotograf til at tage billeder med mig indeni modellerne, så i får dem her på bøjle, håber det ikke gør så meget, for i kender jo sikker disse i forvejen.


Arvingen blev jeg helt vild med da jeg så serien på tv, eller Gro's Poncho, som den også kaldes. Den var hurtig strikket, men nåede ikke at få den i brug inden det blev forår og den var for varm, så glæder mig til nu at jeg kan få den luftet.
Det eneste jeg kunne ønske mig var at der var lidt mere vidde i, for når man løfter armene, kravler ærmerne langt op, det ved jeg så til næste gang, hvis jeg skulle få lyst at strikke en mere. Første gang jeg prøver dette islandske garn, og det er ikke sidste, lidt til den kradse side, men det er jo overtøj, så okay med mig, for skønt var det at strikke med og så lugter det af får og ikke spindeolie.

Faktaboks:

Garn: 652 gr, i alt, 400 gr. Létt-Lopi fv. 0056, 180 gr. Einband  fv. 1026 fra Ìstex og 72 gr. Cashmere/uld fra Væv og Flet.
Design: Arvingen af Pia Hernø.
Pinde: Addi Lace nr. 6.5.
Næste færdige projekt er Wednesday, sejt træk på pind 3 og glatstrikning, men god til at slappe af på strik. Og så er der brugt lagergarn, det tæller jo på kontoen, og manglede en tynd sommercardigan der bare passer til alt, den har også været flittigt brugt.

Faktaboks:

Garn: 260 gr. Samarkand i fv. ecru.
Design: Wednesday af Susie Haumann fra hæftet Grey Days.
Pinde: Addi Turbo nr. 2½ og 3.

Tja, og alle pinde er besat, har måske fået slået op til for mange projekter på én gang, og har for lidt strikketid, men på et eller andet tidspunkt bliver de vel færdige. Syren er også færdig, men mangler knapper og vask, Flere billeder af det hele på Ravelry.


5 kommentarer:

 1. Den er blevet skøn og den islandske uld er nemlig rigtig god til et godt stykke overtøj :-) Wednesday minder rigtig meget om den model, jeg har strikket af Kim Hargreaves, der hedder Embrace - bortset fra at Wednesday har lidt krave. Under alle omstændigheder en super anvendelig model i en farve, der kan bruges til det meste :-)
  Jeg har stort set heller ingen ledige pinde og tror, det tager lang, lang tid før noget bliver færdigt her - jeg er faktisk gået helt amok, meget mere end jeg plejer ;-)

  SvarSlet
 2. Det er dejlige ting du har strikket især Wednesday er jeg helt vild med dig. Det ser da også ud som om du har gang i nok til en lang vinter: )

  SvarSlet
 3. Skønne ting du har fået strikket. Den poncho er også bare lækker til vinter. uhh det med tomme pinde kender jeg også især lige nu hvor det går meget langsom og jeg bliver træt af det der er på dem ret hurtig.

  SvarSlet
 4. Jamen saa har vi samme "photoproblem". Det er da lige en roeje til at flytte ind i nu saerligt hvis I har det lige saa koldt og raat som os. Jeg har uldsokker paa inde og fryser brrrrr.
  Din wednesday kender jeg slet ikke, saa den maa jeg da lige tage en kigger paa.

  SvarSlet