søndag den 4. maj 2014

Tweed


Et helt år er det siden denne model blev startet op, har godt nok prøvet at slå op til mange forskellige bluser i dette garn, da jeg ikke rigtig vidste hvad det skulle blive til, og var ikke helt sikker på om der var nok til en hel bluse, så det endte ud med en simpel top-down model med drejet rib, hvor der er taget ud i vrangmaskerne til den passede til den bredde jeg ville have. Så meget mere enkelt kan det næsten ikke blive.
Og den har været brugt til tv-strik, derfor har den været længe undervejs. Og så er det vellagret garn, endnu et projekt jeg kan vinge af, købt af en anden webstrikker på strikkefestival i Svendborg, så det har ligget en del år.
Flere billeder på Ravelry, de er meget grumsede, ved ikke hvad der går galt for mit kamera, er ikke gode venner med det nye jeg købte sidste år.

Faktaboks:

Garn: 350 gr. Rowan Yorkshire Tweed i fv. 268, gråblå farve.
Design: Alm. top-down.
Pinde: Knitpro karbonz nr. 3.5.

Apropos min nye karbonzrundpind, som jeg har brugt her tilsidst på trøjen, det er en drøm at strikke med, den har det "bløde" som en pind af træ, og så det gode spids fra metalpinden. Dem vil jeg helt sikkert investere i, så jeg har flere størrelser i dem.

Lige pt. er jeg til hækling, forsøger at få mit tæppe færdig, da der er dukket et andet op jeg vildt gerne vil igang med, men må ikke før det andet er færdigt. Er også færdig med Arvingen, men mangler foto af den, håber der bliver nogle ledige stunder, nu hvor mange gode helligdage venter.

5 kommentarer:

 1. Flot model. Top down går man aldrig fejl af. Og fin i tweed.

  SvarSlet
 2. Den ser superfin ud - og det enkle mønster er godt for tweeden :-) De karbonzpinde har jeg efterhånden hørt en del om - jeg overvejer faktisk at købe et sæt strømpepinde - har lyst til at strikke strømper på gammeldags maner i stedet for magic loop - sådan går det lidt frem og tilbage her i verden :-) Jeg skal også i gang med enten en Arving eller Slægtning - kan ikke lige helt bestemme mig :-)

  SvarSlet
 3. Det er vel nok en flot model!!! Enkel og alligevel ikke!

  Spændende med de ting, der er undervejs - jeg er nysgerrig efter hvilket hæklet tæppe det er, du er faldet for.... :-) Og hatten af for dig, hvis du holder fast i ikke at starte på det nye før du er færdig med "det gamle"!

  SvarSlet
 4. Enkel og fin model med gode detaljer. Hmmm kulfiberpinde, det lyder som et nyt behov.

  SvarSlet
 5. Helt enkel og så fin. Den ser rigtig god ud. Og ja, det er lidt genialt med top-down, når man ikke er helt sikker på, hvor langt garnet rækker.

  SvarSlet