søndag den 23. marts 2014

Skulderblad no. 2Det er jo så et af de "gamle" projekter der er blevet færdig, købte kittet i 2011 på en messe, men lige efter kom en kollega og forærede mig noget garn, og så tænkte jeg at det får hun da lige omsat til et lille sjal. Og så gad jeg ikke lige strikke det igen dengang.
Men nu kom jeg igennem alle de ensformige spidser, og må sige at det er meget flottere her i det originale lækre tweedgarn.
Igen igen ingen fotograf, så man kunne se det på, damen havde ikke tid, heller ikke til at være model, men det har en fin størrelse og det bliver hængende på skulderen.


Her er det udspændt, har ikke strukket ret meget i det. Flere billeder på Ravelry.

Faktaboks:

Garn: 173 gr. Geilsk tweed fv. T15.
Design: Skulderblad af Bente Geil.
Pinde: Addi Turbo nr. 4.

Ellers skal jeg da lige love for at ugen bare er sprintet afsted, og har fået slået op til 3 nye projekter foruden det der ellers er igang, så nu er det bare at gribe i kurven, når tiden er til det. Og har gjort den stakkels post helt udmattet med de leveringer jeg har fået, det sidste nye garn er ikke startet op endnu, men det trækker gevaldigt for at komme igang, men det er af mangel på rundpind nr. 3, for jeg ødelagde en den anden dag, og måtte ty til en gammel grå og stiv rundpind for at samle maskerne op fra den ødelagte.

4 kommentarer:

 1. Uha de gamle pinde er ikke værd at finde frem igen, vel? ;-) Du må ha dig en ny i nærmeste fremtid :-) Hvor er Skulderblad et lækkert sjal - måske sku jeg købe ind til det, når jeg skal til workshop med Bente Geil - jeg elsker det tweed-garn :-) Du har fået lavet et superlækkert eksemplar og så kan jeg høre at strikkeglæden bobler - dejligt :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det et flot sjal, det kunne jeg altså også fristes til. Har lidt noget tweed garn liggende. Det er superflot i den farve du har strikket det i.
  Jeg tror lige så godt man kan smide de gamle pinde ud, for det er altså ikke nogen fornøjelse at strikke med, når man først har prøvet de nye.

  SvarSlet
 3. Naar man er blevet vant til nogle pinde....... Mine knitpick er blevet uundvaerlige.
  Flot sjal og i flot hjertefacon saa der bliver haengende paa kroppen.

  SvarSlet
 4. Hvor flot og en rigtig god facon. Du får da rigtig noget af pindene for tiden. Glæder mig til at se dine nye projekter

  SvarSlet