tirsdag den 18. marts 2014

Perler på snorMit juleferieprojekt kommer lige her uden indhold, da jeg ingen fotograf har i nærheden, og den må siges at være et hit, jeg er vild med farverne og så har jeg fået brugt noget af alt det garn jeg havde mikset til Nomadevesten, vidste jo ikke at der var til mindst 2 veste i det kit. Jeg er lidt i tvivl om hvilken alpakka jeg fik med hjem fra Garngaragen's stand i Fredericia, for der var ikke banderole på, og det skulle være den tykke af dem, men jeg synes den var meget tynd. Og den fælder lige så meget som Isager's synes jeg, havde den på i weekenden med en sort bluse under, og den er fyldt med fibre nu.
Opskriften er som sædvanlig velskreven af Annette Danielsen, eneste minus er at jeg synes halskanten er for stor, ved ikke endnu om jeg hækler en kant der kan stramme den lidt ind.
Startede med at strikke frem og tilbage på rundpind i striber, slog klippemasker op da jeg nåede til perlerne, det kunne jeg selvfølgelig have gjort fra starten af, men jeg har ikke noget imod vrangpinde, bare det ikke er med 2 farver. Så jeg var lidt betænkelig over hvordan forkanterne kom til at se ud med de ekstra masker der skulle gemmes der, men synes resultatet er blevet ok.
Har lavet en ekstra rapport af perlerne, for at få trøjen lidt længere.
Knapperne fandt jeg hos Tante Grøn, bitte små blomsterknapper.
De lodrette striber der ses på billederne er bare fra solen.

Faktaboks:

Garn: 245 gr. i alt, med 165 gr. grå alpakka og 80 gr. blandede blå farver, som skrevet rester fra Nomadevesten.
Design: Perler på snor af Annette Danielsen fra hæftet Strik med stumper.
Pinde: Addi Turbo nr. 2.5 og 3.


Messen i Middelfart var ikke sindsoprivende spændende hvad angår at få lidt ny inspiration, og det jeg havde på min huskeseddel havde de ikke noget af, så efter at Joan og jeg havde hygget med middagsmad og senere kaffe og kage, så drog vi til Garniture og der fandt jeg noget af det jeg søgte, Spiralvesten og knapper til Syren, som er på pindene lige nu.
Havde spottet at ponchoen fra Arvingen var kommet som strikkeopskrift, var helt vild med den da jeg fulgte med i serien, og dejligt at nogen er hurtig til at få fabrikeret en opskrift. Den er så i flere udgaver har jeg set, og var lige ved at købe den hos Garngaragen på standen, hvis de havde haft den farve garn, men det var udsolgt, så har bestilt over nettet, hvor den er strikket i det islandske garn, jeg har valgt Lopi og Einband i stedet for det helt tykke garn, det venter jeg så på at posten kommer med.
Og er så heldig at have fri i denne uge, så får nok startet en masse op, dejligt.....:o)

11 kommentarer:

 1. Hvor er din perler på snor bare smuk. Jeg synes heller ikke der var meget nyt på messen. Men dejligt at du alligevel fandt noget som du kunne bruge i Fredericia

  SvarSlet
 2. Enig, din perler på snor er så flot og sikke smukke farver du har valgt..jeg har strikket den i ensfarvet blå og synes som du, at den er lidt stor i halsen. Men som altid er det en fornøjelse at strikke efter Annette Danielsens opskrifter :-)

  SvarSlet
 3. Ih hvor er den flot, den er helt vildt skøn i de blå farver. Det kribler allerede i mine fingre efter at lave sådan en. Ak den to-do liste bliver længere og længere.
  Jeg synes heller ikke der er meget nyt på messen, og gider ikke at rejse så langt for at se noget jeg har set i forvejen. Jeg forstår ikke,at firmaerne ikke laver noget nyt, som de venter med at præsentere til på messen, det ville trække mange flere kunder til'
  Spiralvesten er superflot, den gad jeg også godt strikke.

  SvarSlet
 4. Den er utrolig flot og de blå farver er jo i høj kurs her hos mig - super smuk sammensætning :-) Den har jeg overhovedet ikke opdaget, men det har jeg jo så nu :-) Håber, du finder en tilfredsstillende løsning med halsen.
  Det var da godt, du kunne tage til Garniture, når nu messen ikke bød på det helt store. Spiralvesten er flot og sikkert skøn at strikke :-)

  SvarSlet
 5. Dine perler er blevet rigtig fine - dejlige farver.

  SvarSlet
 6. Den er superflot ! Den kommer nok også på mine pinde på et tidspunkt :-)
  Rigtig god fornøjelse med Spiralvesten !

  SvarSlet
 7. Hvor er den trøje flot og sød. Annette D gør det altid godt.

  SvarSlet
 8. Hvor er den trøje flot og sød. Annette D gør det altid godt.

  SvarSlet
 9. Noej da hvor er den dog flot. Det er en AD model jeg ikke kender. Men de striber paa baerestykket.....lige mig.
  Flotte farver du har valgt.
  Den poncho-troeje glaeder jeg mig til at se faerdig.

  SvarSlet
 10. Jeg glemte lige at fortaelle dig at det er den elektroniske cigaret der hjalp mig til at stoppe med draeberne. Du kunne jo proeve.

  SvarSlet
 11. Det er en rigtig smuk cardigan - så fine farver :o) håber du får styr på halsudskæringen, så du kan føle dig godt tilpas i den.

  SvarSlet