lørdag den 1. marts 2014

Raven & Jacques CousteauEt af strikkekurvens langtidsprojekter er endelig blevet færdig, blev startet i sommers, og var færdig med den i juleferien, har bare været lang tid om at få den dokumenteret. Den var ellers planlagt i en helt anden farve og garn, men da jeg kom til at købe et helt cone af det skønne Samarkand, til næsten ingen penge, så blev det valgt til denne model, da den sluger en del.
Opskriften er meget lig Robin som jeg lavede sidste år, her bare i dobbelt garn og meget længere, den er en rigtig hyggetrøje og har været perfekt tv-strik.
Flere billeder på Ravelry.

Faktaboks:

Garn: 490 gr. Samarkand i fv. Ecru.
Design: Raven af Helga Isager fra hæftet The Bird Collection.
Pinde: Addi Turbo nr. 4.5.

Jacques Cousteau huen var en bestillingsopgave, som også blev kreeret i juleferien, denne gang i det skønne garn Move, som er lige til at smide i maskinen, samtidig er det blødt og ikke kradsende.


Faktaboks:

Garn: 50 gr. Move i fv. 03.
Design: Jacques Cousteau hat af Lalla Pohjanpalo, gratis på Ravelry.
Pinde: Addi Turbo nr. 3.5.

Man kan sige at det var godt med lidt juleferie, og min Perler på snor er også færdig, mangler bare at finde knapper og så få taget billeder, måske kan jeg finde nogle på Messen i Middelfart inden længe.
Har fået slået op til nogle af de "gamle" ting på to-do listen, som bare er gået i glemmebogen, fordi der hele tiden kommer så meget nyt, men har sat mig for, at i år skal der gøres noget ved den sag, og så må det nye vente lidt.

5 kommentarer:

 1. Hvor er det bare en flot - og meget klædelig - model :o)

  SvarSlet
 2. Sikken en dejlig hyggetrøje. Det ser ud til at Move er perfekt til huen. Poul har også ønsket en ny. Glæder mig til messen. Der er for lidt strik i vores liv 😊

  SvarSlet
 3. Hold nu op, det er en flot Raven - den er bare så enkel og smuk og sidder utrolig godt på dig :-) Huen er også bare så fin og veludført :-) Dejligt med en messe at se frem til, mon ikke det skulle være muligt at finde nogle knapper :-)
  Det nye forsvinder heldigvis heller ikke, men bliver bare gammelt, inden vi når at strikke det ;-)

  SvarSlet
 4. Denne er flott, og så fin den ble i hvitt :)

  SvarSlet
 5. Superskøn Raven kjole/trøje du har strikket. Den er enkelt og klassisk og klæder dig rigtig godt. Huen har bare sådan en god pasform og strikket i noget blødt, ikke kradsende garn, er det bare ren win win.

  Jeg kan godt genkende det du beskriver med at der kommer nye modeller hele tiden. Jeg har stadig til gode at strikke en del af dem, der er kommet inden for de sidste par år og det vil jeg få gjort. Der er kommet så mange smukke ting i de sidste 4-5 år, så det er bare at vælge.

  SvarSlet