fredag den 3. januar 2014

Godt nytår

Et forsinket godt nytår og glædelig bag-jul skal lyde herfra, må da vist indrømme at jeg i året 2013 ikke har været det mest bloggende, ej heller været god til at kommentere rundt omkring, men jeg har fulgt med i hvad der strikkes rundt omkring, og det er så mange og flotte ting, og man får bare så meget inspiration og glæde ved at læse alle de indlæg, dejligt at nogen har overskuddet til at få det frem på bloggen, facebook osv.

Er blevet beriget med hele 2 strikkebøger i julegave, hvad mere kan man ønske sig, og skønt at have feriedagene til at få dem læst og finde på nye projekter.Juleferien startede med at ligge underdrejet med ondt i hals og ører, så der gik det meste af en uge inden jeg var helt på toppen igen, men det var så en god undskyldning for at få startet op med Anette Danielsens Perler på snor, som jeg købte alpakka til bundfarve, ved messen i Fredericia, havde jo nok noget der kunne bruges som rester, og valget faldt på resten af Nomadevesten's garn i de blå farver, som jeg havde så rigeligt tilovers fra, de røde blev jo brugt til Liljesjalet, så man må sige at det bliver udnyttet til sidste meter, jeg havde jo blandet nøglerne.
Og kan næsten ikke slippe det strikketøj igen, er sikker på den bliver supergod.Men nytåret er jo også tid til at få regnskabet til at gå op, for første gang i mange år har jeg strikket flere gram end jeg har købt!!!!
Ikke fordi jeg har strikket så meget, det løber op i 3.323 gr. og har "kun" købt 3.280 gr., det er små marginer, men det er da en fremgang til at få lageret nedbragt.
Ellers har året jo kun været til den positive side, jeg fik jo fast job, ikke lige et drømmejob, men det er ok, og har søde kollegaer, eneste minus er så at det tærer for meget på strikketiden, har så mange modeller der roder rundt inde i hovedet, og når bare ikke dem jeg gerne vil, og lige pludselig bliver de glemt fordi man bliver bombarderet med så mange nye opskrifter hele tiden, så listen bliver længere og længere... :o)
Jeg vil ikke love at jeg vil blive bedre til at blogge og kommentere, tror nemlig ikke jeg kan, er ikke så god til nytårsforsætter. Vil bare håbe at det nye år bringer en masse gode oplevelser for alle.


4 kommentarer:

 1. Hej Jette. Flotte ting du har gang i - og de strikkebøger er da bare uundværlig. Mange Masker står på min liste over 'must haves' og den anden står henne på hylden, og den har jeg allerede haft megen glæde af.

  SvarSlet
 2. Trøjen bliver super fin i de farver og så gør det jo ikke noget, at den også er sjov at strikke.
  Bøgerne er rigtig gode, jeg har mange masker, men ikke den anden, så den er på ønskelisten. Også godt nytår til dig.

  SvarSlet
 3. Hvor ser den spændende ud - og farverne er jeg helt vild med :-) Nej, vi kan bare ikke nå det hele, jeg gentager "gamle" modeller, fordi jeg næsten ikke kan nå "at føle noget" for alle de nye. Jeg synes, der kommer al, al for meget og synes faktisk også at nogle modeller bærer præg af, at der godt kunne være brugt lidt mere designtid på dem!
  Jeg håber da sandelig vi hører fra dig i ny og næ - synes jo du har været der helt siden jeg begyndte at blogge, så du hører altså med og vi kan ikke undvære dine fine ting :-)

  SvarSlet