onsdag den 19. december 2012

Vanter og sokkerNoget godt kommer der ud af at være snotøgle, små projekter er lige hvad hjernen kan klare, og det er vist også det første par sokker i et helt år, og denne gang til mig selv, mangler helt vildt varme sokker.
Garnet er utroligt smukt, men ikke som forventet i farven, når man ser det i nøglet, og det var lækkert at strikke med, knapt så blødt som dem jeg er i gang med lige nu.
Og det er den helt klassiske sok uden dikkedarer, glatstrik og 2x2 rib.

Faktaboks:

Garn: 90 gr. Araucania Ranco Multy i fv. 334.
Design: Tja, 68 m, strikket begge på en gang fra tåen og op, med denne hæl.
Pinde: Addi turbo nr. 2.5.

NB!!! EFTERFØLGENDE VASK GJORDE AT DE FILTEDE HELT VILDT, DETTE GARN ER IKKE SUPERWASH!!!


Opskriften på vanter har jeg haft liggende længe og nu skulle der gøres noget ved de Kauni rester jeg havde liggende, hurtigt projekt uden de store hjernevridninger, og skal da helt sikkert have afprøvet nogle af de andre vanter i samlingen, for smukke er de jo, har ikke prøvet at have dem på endnu, for har jo holdt mig inden døre og plejet helbredet, og det skal siges at sådan en snottud er hurtigere overstået når man kan blive indenfor og ikke farer afsted på piller og næsespray, så en god ting er der ved at være ledig.

Faktaboks:

Garn: 45 gr. ialt fordelt på 21 gr. sort og 24 gr. af effektfarven i Kauni.
Design: Vanter af Ruth Sørensen.
Pinde: Addi turbo nr. 3.

Og tiden nærmer sig jo snart juleaften, den strikkede julegave er skrottet, den blev ikke som jeg havde tænkt mig, så måtte ud og købe noget andet. Mangler lige at bage de sidste kager og handle det der skal købes i sidste øjeblik, julen skal holdes her hos mig, men har styr på det meste nu. Hvis jeg ikke når at blogge mere inden jul så ønsker jeg alle

EN RIGTIG GLÆDELIG JUL.5 kommentarer:

 1. Fine småting du har lavet. Jeg håber du kommer dig inden jul. Godt du kun mangler nogle småting, når nu du skal stå for det hele. Rigtig god bedring og glædelig jul.

  SvarSlet
 2. Så flotte ting du har strikket, ha en fin julehelg!

  SvarSlet
 3. også glædelig jul til dig.
  Det er altid godt med varme sokker :o)

  SvarSlet
 4. Rigtig glædelig jul - jeg er så glad for, at du ikke helt droppede at blogge med alt det nye, der er sket i dit liv, for jeg ser altid frem til dine inspirerende indlæg :-)

  Tænk at skulle blive forkølet for at strikke sokker - synes nu ikke jeg vil overtage metoden ;-) Vanterne er bare fine og så er det jo godt at få brugt lidt rester ;-)

  SvarSlet