lørdag den 2. juni 2012

BalletJa, det er ikke fordi jeg er begyndt at gå til Ballet, men det hedder modellen, som har ligget længe færdig, har bare først fået taget billeder nu, med mit nye kamera, det andet gad ikke mere.
Det er ikke sindsoprivende strik, det ville være synd at sige, lange glatstrikkede strimler, og et stort monteringsarbejde med at få det hele syet sammen. Og så tillige er det sort og mørkegråt, strikket i vinterens løb, kunne ikke se hvad jeg lavede, men det behøver man jo heller ikke til glatstrik...:o)


Er ikke tilfreds med længden, har lavet den længere end i opskriften, men den kræver man har noget under, skal jo ikke rende rundt og vise bar mave i min alder. Sjov model, tror ikke den bliver gentaget, nu må vi se om jeg får brugt den til efteråret.


Ærmerne var sjove at lave, men svært at tælle ned og samle masker op, når det ikke lige var dagslys. Garnet er jo superlækkert at strikke med, og skønt at have på, det kradser slet ikke.

Faktaboks:

Garn: 245 gr. af Rasmilla's Yndlingsgarn med 100 gr. fv. 031 og 145 gr. fv. 016.
Design: Ballet af Else Schjellerup for Designclub.dk.
Pinde: Addi turbo nr. 2.5.

Er jo blevet arbejdsramt her på det sidste.... mmmm, man oplever lidt af hvert, når man melder sig som vikar, lige i den uge hvor sommeren viste sit ansigt blev jeg sendt ud på aftentur på en fabrik, ingen navne nævnt, men man er sulten for sjov. Hold da op hvor var der varmt.... og arbejdet var sådan set let nok, men man skulle rende frem og tilbage, i alt for store lånte sikkerhedssko, op og ned og passe på at ikke noget sad fast i maskinerne, og ingen af de fastansatte havde tiden til at hjælpe, for man ved jo ikke lige hvad der skal gøres, så poserne fløj om ørerne på mig, kunne næsten ikke lade være med at grine, sveden løb bare så det svuppede i skoene. Havde jo sagt ja til en uges arbejde, og tænkte at giver ikke lige op med det samme,næste dag blev jeg sendt op under loftet og skulle gøre de her maskiner rene, der var sådan ca. 40 grader der, og heller ingen instruktion i at gøre det rigtigt, så da jeg skulle hjem var jeg smurt ind i noget fedtet orange stads og lignede en ostepops....:o) klamt klamt, som datteren sagde...
Skal lige hilse og sige at de sjove ting smager himmelsk når de lige kommer ud af maskinen, og man måtte spise alt det man kunne.
Næste uge da de ringede sagde jeg pænt nej tak.
Men nu er jeg så igang med noget andet, mere om det senere, for er ikke helt sikker på det er noget for mig, men er lovet fast arbejde, har lige valgt at tage de 4 ugers praktik for at se om det er noget jeg kan holde til.
Faktisk har jeg slet ikke tid til at arbejde, har fået gang i så mange projekter, både sy, strik og noget til at hænge på væggen.


11 kommentarer:

 1. Sikke en fantastisk historie. Det er da et utroligt job du har prøvet der. Jeg synes nu alligevel de krævede lidt for meget af dig. Rengøring oppe under loftet i 40 graders varme, så er de også selv skyld i, at du siger nej tak næste gang.
  Jeg synes det er sejt, at du prøver alt muligt forskelligt. Sikke et mod du har. Godt gået. Jeg håber du finder det helt perfekte job, også selv om du ikke rigtig har tid. Måske skulle finde noget i en garnforretning, så kunne du strikke og arbejde samtidig. God weekend til dig.

  SvarSlet
 2. Forstår godt den har været lidt træg at lave i de farver, men resultatet er flot og klassisk, jeg er vild med halsen:-)

  SvarSlet
 3. Superflot model i skønne farver. God søndag:-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes Ballet er rigtig lovende. Især deltaljen ved ærmerne kan jeg lide. De grå og sorte farver er flotte - men jeg kan godt forstå, hvis strikkeprocessen har været sej. Det lyder også som om der er rigtig megen montering ?
  men flot er den.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 5. Jeg synes Ballet er rigtig lovende. Især deltaljen ved ærmerne kan jeg lide. De grå og sorte farver er flotte - men jeg kan godt forstå, hvis strikkeprocessen har været sej. Det lyder også som om der er rigtig megen montering ?
  men flot er den.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 6. Jamen, du får da erfaring med lidt af hvert ;-)

  Ballet er da en utrolig flot, sjov og anderledes trøje og jeg synes det ser godt ud med lag-på-lag - håber, du bliver glad for den med tiden :-)

  SvarSlet
 7. Den laekre sag skal du nok blive glad for til vinter. Den er jo hammerlaekker, og sikke et monteringsarbejde, gisp, der kan man da hurtigt faa sin sag for hihi.
  Hihi, du faar da oplevet noget hva???

  SvarSlet
 8. Jeg tror, at du bliver rigtig glad for den senere på året, hvor det er rart at have noget over en bluse eller tunika. Den er super smart og meget anvendelig i de farver.
  Håber du synes om din praktik og at det kan blive til et job, du vil kunne lide.
  Glæder mig til at se dine projekter.

  SvarSlet
 9. Ballet er sådan en dejlig model; "anderledes" på den spændende og gode måde!

  SvarSlet
 10. WOW den er flot!! :) Kedelig at strikke eller ej ;)

  SvarSlet
 11. Ja, den er flot, og jeg har jo set den i virkeligheden, og den er bare meget meget flottere end den jeg strikkede engang. Godt gået Jette.

  SvarSlet