søndag den 1. juli 2012

Små huseI sidste weekend fik jeg begyndt mit billede projekt som jeg købte på messen i Middelfart, kan godt se at det bliver ikke i år jeg får dem op og pynte på væggen, det tager sin tid at få nusset med alle de små dele, men da jeg først kom igang var hele dagen næsten væk i et ruf. Har klippet alle dele til det ene billede og nået at sy så langt som foto viser, men det er med små bitte næsten usynlige sting, så det kræver gode øjne og godt lys, kan ikke sidde og slappe af mens jeg syer, det kan være det kommer med øvelsen.
Mangler at få det 3. hus på, men skulle lige prøve at sy nogle af de små ting på.
Helt sikker på det bliver flot når det er færdigt.Og for første gang i mange år har jeg meldt mig til en knitalong hos Westknits, har før haft kig på hans designs, men der har tiden ikke været til det, men nu skal det være, den er kun i 4 dele og starter den 13. juli. Mon ikke lageret kan frembringe de 2 forskellige farver der skal bruges til det, må have kasserne op og rode lidt i dem.

Er lige blevet færdig med 4 ugers praktik, håber lige på en uges fri inden vikarbureauet finder på et eller andet, for der ligger godt nok en del der venter efter at have været på arbejde, for der har jeg været færdig når jeg kom hjem, orkede slet ikke at lave noget.

8 kommentarer:

 1. Jeg krydser fingre for at du får en pause inden vikarbureauet igen finder noget!!!

  Spændende med den KAL; glæder mig til at se hvilke farver du vælger!

  SvarSlet
 2. X for sommerferie.
  Spændende patchworkprojekt, sådan nogle langtidsprojekter er gode at have, man er nemlig rimelig selvfed med rette, når de endelige er færdige. Nu er jeg så også vant til mangeårige projekter både på arbejde og håndarbejdsmæssigt.

  SvarSlet
 3. Forhåbentlig får du lidt fred til alt det andet du også skal nå. Arbejdet har en tendens til at tage for meget af vores tid.
  Det er iøvrigt den rene kunst du er ved at frembringe - jeg er vild med billedet.

  SvarSlet
 4. Ih de huse ser rigtig fine ud, så hyggelige.
  Hmm det der westknits har jeg aldrig lagt mærke til. Det er fristende synes jeg, og spinni og tvinni er jo på lageret.

  SvarSlet
 5. Wauw de bliver altså smukke; de små huse. Du er bare dygtig.
  Håber du har det godt ellers?
  kh. Marlene

  SvarSlet
 6. Jeg er sikker på at det bliver de sødeste billeder og det er vel en af den slags arbejder, hvor man hele tiden liiige skal se det næste på.
  Spændende, hvad dit KAL-projekt går ud på.
  Held og lykke med arbejdet :))

  SvarSlet
 7. Det bliver et fint billede, men det lyder som et tidskrævende projekt :-)

  Jeg er også meget spændt på, hvad der kommer ud af den KAL :-)

  Krydser fingre for lidt arbejdsfrihed ;-)

  SvarSlet