onsdag den 9. maj 2012

TangentDen her model har ligget længe og skammet sig på hylden i skabet, fordi jeg kan ikke lide den dybe halsudskæring, og havde næsten glemt jeg havde strikket den, nu kom den frem i lyset og overvejer hvad jeg skal gøre ved den. Først og fremmest skal jeg have pillet de tryklåse af der sidder under knappen, for har heldigvis ikke lavet knaphul i den som opskriften ellers er skrevet til. Måske den så kan bruges hvis jeg trækker den mere sammen foroven med en nål.
Ellers måske nogen har en god ide???

Den var utrolig spændende at strikke og garnet er jo dejligt, det farveskiftende garn havde jeg på lager, så måtte kun ud og købe den ensfarvede, hvilket Irene fluks fik købt hjem til mig og sendt i en fart. Opskriften nem at forstå, med udførlige tegninger og billeder.Faktaboks:

Garn: 245 gr. i alt, med 120 gr. Kauni i fv. PP1 og 125 gr. Kauni i fv. E1
Design: Tangent af Ruth Sørensen.
Pinde: Addi Lace nr. 3.5.

Ellers har jeg godt nok haft startitis, og hele baduljen er pillet op igen, kunne ikke blive enig med mig selv om hvilken model jeg skulle vælge til noget bestemt garn jeg så gerne vil have brugt, men måske en dag jeg finder en løsning, så gik der da tid med det.
For jobs er der ingen at søge af, er ved at blive godt rastløs af at gå hjemme, nu måtte der gerne ske noget, ikke engang vikarbureauret gider skrive tilbage.
Nå, men det går nok op i en højere enhed lige pludselig...:o)

11 kommentarer:

 1. Den ser ellers fin ud.
  Har også opskriften liggende.
  Må man se den på ?

  Håber du lige pludselig finder drømme jobbet,men der desværre mange om budet.

  YT

  SvarSlet
 2. Den er flot, det er nogle søde farver. Jeg ved ikke lige hvad man kan gøre ved den dybe halsudskæring. Kunne man evt. samle masker op og strikke eller hækle en kant foroven?
  Synd med din jobsituation, jeg håber du snart findet noget at rive i.

  SvarSlet
 3. Har desværre ingen fotograf, så du kan ikke få den at se på Yt, og den er heller ikke pæn som den er..

  SvarSlet
 4. Farverne er ellers flotte. ØV med jobsituationen, det vrimler ikke med jobs her på øen. Kig i Jylland, der er mere gang i sagerne.

  SvarSlet
 5. Jeg synes det er en skøn vest, synd hvis du føler udskæringen er for dyb.
  Jeg ville anbefale, at du tager den i brug som den er.

  SvarSlet
 6. Uha, det minder mig om min påbegyndte udgave, som ligger langt nede i strikkekurven. Din er blevet flot.

  SvarSlet
 7. Mon ikke det vil hjælpe at flytte knappen lidt. Det er da ærgeligt, hvis ikke du får den brugt.
  Det er surt, at der ikke er nogen job at søge, men der skal nok komme nogle vikarjobs nu det bliver sommer og ferietid :)

  SvarSlet
 8. Jeg synes nu også den ser flot ud halsudskæring kan være lidt svær at bedømme som den ligger ......håber du vil blive glad for den senere.

  Krydser finger for ar din arbejdssituation løser sig hurtigt.

  Kh Jane

  SvarSlet
 9. Først må jeg lige sige: Smart, smart "blokke-væg", du har fået lavet :-)

  Den er utrolig flot din Tangent og halsudskæringen ser netop rigtig fin ud - men nu kan vi jo heller ikke se den på og hvis man ikke føler sig tilpas - ja, så er der ikke rigtigt noget at gøre. Jeg håber den kommer til at du med en nål, for det er virkelig et fint stykke arbejde :-)

  SvarSlet
 10. Ja, jeg synes også den er fin, og gør det noget det med halsudskæringen? Jeg mener du har da før haft en bluse inden under ik' da?

  SvarSlet
 11. Den er da saa flot at det ville vaere synd ikke at bruge den. Hvad med en sjalsnaal???????

  SvarSlet