fredag den 30. marts 2012

Ledningsroderi slutEr der noget jeg hader så er det ledninger der ligger i en bunke og roder helt vildt, så har fundet en rigtig god løsning til min computer, ved godt nogen vil sige at jeg bare kan købe en bærbar computer, men jeg kan ikke lide dem, vil altså helst have en stationær, den er lynhurtig og meget nemmere at skrive på et almindeligt gammeldags tastatur, jeg rammer altid de forkerte taster på en bærbar.

Nå, men faldt over denne helt vildt billige reol i Ikea, Expedit hedder den, til den nette sum af 179,- kr, måtte så bare flytte den ene hylde op så computeren kunne være der. De forborede huller har jeg fyldt med halve dyvler og spartlet for resten, og på en god dag ses de næsten ikke.
Den nederste kurv, som er købt samme sted, hedder Bladis, og i den ligger alle stikdåser og overskydende ledninger, som lige kan komme gennem hullet til hanken, og det hele er pænt samlet med strips og sådan en kabelskjuler op til skærmen. Har købt hjul til den, det er meget nemmere når der skal støvsuges omme bagved.

Det er meningen at fjernsynet skal op og hænge på væggen, og så have printer op og stå der i stedet for, men venter på at låne en boremaskine der kan bore i de betonvægge, og det bliver ikke før efter påske. Samtidig har jeg haft gang i stof og symaskine, og skal nok vise det når det også er kommet op og hænge.
I morgen smutter jeg lige i Ikea igen, og køber 2 af samme slags reoler igen, bare med kasser med låg til, og de kan så blive til en stoflager reol og samtidig fungere som vindueskarm.
God weekend til alle og tak for de søde kommentarer til sidste indlæg.

7 kommentarer:

 1. Tak for en hyggelig eftermiddag :) Du er bare så kreativ! Hvem hader ikke ledninger!!! Glæder mig til at se, hvad du har gang i. Go' weekend!

  SvarSlet
 2. SIKKE en dejlig orden - det kan jeg også godt lide.

  SvarSlet
 3. Gud ske tak og lov for Ikea :-)

  Smart løsning :-)

  SvarSlet
 4. Ja ledninger der flyder er tudegrimt og hammer farligt. God loesning du der har fundet, og saa ser det godt ud.

  SvarSlet
 5. Aaaaaggggggggghhhhhhhh ledninger - har endnu ikke fundet den perfekt løsning endnu. Men en smart løsning. god fornøjelse med IKEA :-)

  SvarSlet
 6. Aaaaaggggggggghhhhhhhh ledninger - har endnu ikke fundet den perfekt løsning endnu. Men en smart løsning. god fornøjelse med IKEA :-)

  SvarSlet
 7. Hvilken fabelagtig ide du der har fået. Jeg hader også ledningsspagthetti ud over gulvene, det er støvsamlere og ser grimt ud, så måske tyvstjæler jeg din ide, jeg bor kun 1000 meter fra Ikea.

  SvarSlet