torsdag den 22. marts 2012

Er her endnu....Bloggen her har været noget forsømt et stykke tid, det samme kan man sige om mine besøg på andre blogge, det skyldes lang tids omvæltninger i mit liv lige nu. Men lige i dag har jeg haft tid til at sortere lidt i garnlageret som har været pakket ned og flyttet, nu er alt sorteret i kasser igen, lige på nær strømpegarnet, jeg var løbet tør for kasser, så det måtte nøjes med en pose indtil videre.
Nu er det store problem bare at få fundet et sted til at stille kasserne....


For jeg har valgt at opgive landlivet til fordel som singlepige i storbyen, er flyttet i mega stor herskabelig lejlighed med stuklofter, nej, en lille almen betonlejlighed i en boligforening, med lækkert HTHSvaneInvita køkken med Smeg komfur, nej, et retro 80'er køkken med en emhætte der ligner en rustbunke....
Har været ude og investere i lækre designer møbler til en formue.... dvs. har tømt Ikea for hele deres lager, og ikke lavet andet siden den 1. marts end at samle møbler og rokere rundt, er ikke helt færdig endnu, mangler stadig at finde en hel del småting til opbevaring, der er nemlig ikke meget skabsplads, når man sammenligner med et hus, hvor jeg gennem de sidste 20 år har samlet en del ting. Og når stoflageret fylder lige så meget som garnlageret, så skal nok i Ikea igen.
Men jeg er glad for lejligheden og den ligger skønt i et stille område, kun 10 minutters gang fra gågaden i Odense og den har en skøn udestue/altan, hvor jeg håber at kunne få skabt lidt havestemning på et tidspunkt, for kommer nok til at savne min have her til sommer.

Det er ikke meget jeg har fået strikket de sidste par måneder, men har været til skøn strikkedag hos Ulla og var et smut i Århus til Store Strikkesøndag på Kvindemuseet, der fik jeg da rørt pindene lidt.
I fredags var jeg et hurtigt smut i Middelfart til messe, fik købt Paneldebat i sort uld/bomuld hos Bente, ellers synes jeg ikke der var noget der måtte med hjem af strikrelaterede ting.
Men jeg skal til at sy, købte 2 blokke med små huse, de stammer fra et tæppe med 12 felter, men tænkte jeg kunne lave dem som små billeder der kunne hænge på væggen, hvis jeg ellers kan finde ud af at sy sådan noget, har aldrig prøvet den slags før, hvis nogen ligger inde med link til hjælpesider, modtager jeg dem gerne.

Lige nu er hjernen på højtryk med hensyn til at finde mere stof til puder, gardiner osv.... det er godt nok hårdt arbejde at flytte, så vil nok være lidt fraværende et stykke tid endnu, indtil der er styr på sagerne.
Og til alle der har mine private mailadresser, så eksisterer de ikke mere, brug den der står under min profil som er mllerjette (snabel a) hotmail.com. Og til webstrikkerne, der har jeg stadig min yahoo adresse.

10 kommentarer:

 1. pøj pøj med lejlighed enten den er herreskabs agig eller ej det er jo folkene der gør den hyggelig og et dejlig hjem

  sikke et lager af garn nam nam vild lækkert

  SvarSlet
 2. Sikke en omvæltning i dit liv, jeg blev helt stakåndet. Hvad er du så ikke der står midt i det!
  Al mulig held og lykke i dit nye single liv..

  SvarSlet
 3. Jeg kan søreme godt forstå du ikke har tid til hverken at strikke eller blogge, med alle de ting der sker i dit liv lige nu.
  Jeg er imponeret over dit overskud, midt i en vanskelig tid. Jeg kan se af dit indlæg, at din sans for humor ikke fejler noget og at købe og samle møbler er ikke nogen lille sag, så jeg synes du er sej. Held og lykke med dit nye liv.

  SvarSlet
 4. En lille forårs hilsen, med ønsket om en dejlig fremtid. samt held og lykke. ja der er meget at gøre,men også en god proces. Håber du kommer stærkt tilbage.Nyd foråret.
  Rinnie
  Chanellolsen@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Dejligt med et pip fra dig. Klart du er bloglandsfraværende med de udfordringer i dit liv. Held og lykke med det nye - og med tiden - sikkert også skønne.
  kh.
  Marlene

  SvarSlet
 6. Dejligt at du er ved at have overskud til at komme på banen igen. Glæder mig til hygge i din nye lejlighed. Fine ting du har købt. De huse er da bare så søde! Ses :)

  SvarSlet
 7. Hej
  Da jeg læste dit indlæg om stof og garnlager - og hvor meget det fylder kom jeg til at tænke på at hvis jeg skulle købe ny opbevaring til mit stof og garn, ville jeg købe BESTÅ i IKEA. Vi bruger dem på børneværelserne, men den store fordel er at de er 40 cm dybe så der kan være meget i dybden (og det passer godt med stofstykker). Jeg har en veninde som har lavet en hel væg med BESTÅ skabe, med grebsfri låger - så den er meget neutral - og indeholder en masse.
  Måske det er en ide?

  SvarSlet
 8. Dejligt at høre fra dig :-)

  Jeg ønsker dig held og lykke med dit nye liv og er sikker på, du nok skal finde plads til dét, der skal være plads til :-)

  SvarSlet
 9. Det er rigtig godt du er på banen igen Jette. Held og lykke med alt det nye.

  SvarSlet
 10. Det er da det man kan kalde lidt af en omvæltning. Rigtig held og lykke med dit nye liv og længe leve IKEA. Venter spændt på at høre mere.

  SvarSlet