søndag den 1. januar 2012

Godt Nytår

Godt nytår og tak for det gamle, hvor jeg har haft mange fornøjelige timer med at læse en masse dejlige blogs, selvom jeg ikke selv har været for god til at få lavet indlæg i 2011, og ej heller fået kommenteret så meget som jeg gerne ville, og andre steder kan jeg ikke få lov at kommentere, det er ikke altid det her system virker som det skal, håber 2012 bliver bedre, og de får rettet de fejl der er.


 Lige nu på pindene er Tangent, Ballet og mit copycat Liljesjal, alt afhængig af omstændighederne bliver der strikket på de 3 ting.

Året er jo gået og der skal gøres status, det er næsten som de foregående år, har strikket 5.601 gr. garn op, det er rekord i al den tid jeg har blogget, garnkøbet slår også rekorden med 8.265 gr. i 2011, hvilket også giver en rekordstor lagerbeholdning på nu 12.699 gr.. Må vist se at få gjort noget ved det, men tænker ikke jeg kommer til at strikke mere i det nye år, og jeg elsker også at have et godt lager, som jeg kan gå og kigge på, og udtænke planer for det og det garn. Har også et par småting færdige fra 2011, som jeg endnu ikke har fået taget billeder af, men de ryger så bare af på 2012 regnskabet til den tid.

Kåringen af årets Modeller bliver:


 • Tankestreg - lækker cardigan og dejlig varm, brugt meget.
 • Vanilla - den har hængt på mig siden den kom af pindene.
 • No. 1 - super model, har brugt den en del.
 • Drops Tæppe -  så lækkert og let, bruger det hver dag.
Selvfølgelig er der flere skønne ting jeg har lavet, og som bliver brugt, men disse er bare de bedste.

Ellers er året 2011 ikke et år jeg ser tilbage på med gode tanker, det er der sket for meget dårligt til, håber så sandelig at det lysner her i 2012.

Det værste der overgik mig var at jeg måtte aflive min kat, det tog hårdt på mig og tænker stadig på hende. Det næste var at jeg måtte af med en del tænder, og have lavet en delprotese, har jo vidst at det kom på et tidspunkt, men det tager lang tid at få det hele rettet til og få det til at fungere, og smerten indtil tænderne er kommet ud, man håber jo det går med bare en gang penicillin, men det gjorde det ikke denne gang. Men nu er det i orden og pengepungen lænset for mange tusinde kroner, som kunne have været brugt til garn.
Næste ting, mistede jo jobbet til sommerferien, og havde aldrig troet det skulle være så svært at finde et nyt, som det er lige nu, det er ikke andet end afslag på afslag, og kan tydeligt fornemme at jeg er i den forkerte aldersgruppe når der bliver valgt ud. Samtidig har der været andre personlige problemer, så alt i alt, ikke noget særligt godt år.

Men som det positive menneske jeg er, tror jeg på at det hele nok skal lykkes, måske ikke lige i 2012, men så har jeg da mit strikketøj at meditere sammen med, det giver sådan en dejlig ro. Og bliver også i så godt humør af at læse alle de gode indlæg i skriver rundt omkring, glæden lyser ud af jer for hvert et projekt der bliver vist frem, og man får så mange gode ideer ud af det.
GODT NYTÅR TIL ALLE !!!

8 kommentarer:

 1. kære Jette, håber også for dig at du får et rigtig godt 2012, det har du såmænd fortjent i den grad. tak for det forgangne.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Ja, tænk hvad du kan nå at strikke i 2012 - herligt!
  Rigtig godt nytår.

  SvarSlet
 3. Kære Jette
  Godt nytår til dig, og de bedste ønsker for 2012!

  SvarSlet
 4. Også et rigtig godt og lykkebringende nytår til dig. Det er imponerende, hvad det er blevet til af dejlige ting af mere end 5 kg!! garn. Glæder mig til at følge med i det nye år :)

  SvarSlet
 5. Rigtig godt og gennemført positivt 2012 til dig! :-)
  kh. Marlene

  SvarSlet
 6. Godt Nytår!
  Krydser fingre for 2012 vil blive et bedre år. Vi skal snart have en strikkedate ikke?

  SvarSlet
 7. De bedste ønsker til dig for at 2012 bliver et godt år...

  SvarSlet
 8. Rigtig godt nytår! Jeg håber, det bliver et rigtig godt år!

  SvarSlet