lørdag den 7. januar 2012

Ginger & RingwoodEn af datterens adventsgaver blev de skønne Ginger i noget restegarn jeg havde liggende, og de bliver brugt flittigt hver dag, det er nemmere at få fat i buskort osv. end med almindelige handsker. Og hun har slet ikke lagt mærke til at det er uld, har heller ikke sagt noget om det, og de er bare så bløde at man kan næsten ikke mærke det. De er strikket ca. 5 cm mindre i ribstykket end opskriften. Tommeltotten er strikket lidt længere.  Super enkelt mønster der er meget smukt og nemt at huske, og de er bare så varme, selvom der er "huller" i.

Faktaboks:

Garn: 30 gr. Tvinni Alpaca fv. 47.
Design: Ginger af Helga Isager fra hæftet Amimono Knit Collection 2010.
Pinde: Addi Lace nr. 2.5, strikket begge på én gang med magic loop metoden.Og manden fik sig et par sokker, godt nok længe siden han har fået det, nok også kun fordi jeg skulle vise en hvordan man strikkede begge strømper på én gang fra tåen og op, så var der jo lagt an til det, og fik så strikket lidt på dem til automatstrik. Garnet er noget nyt, det er lækkert blødt, men det er ikke så glat, det filter nemt sammen og deler sig også lidt, måske bedre til at strikke via den gammeldags metode på 4 pinde.

Faktaboks:

Garn: 73 gr. Hot Socks Spectra fv. 50.
Design: Ringwood socks af Nancy Bush, fra bogen Knitting Vintage Socks.
Pinde: Addi Lace nr. 2.5, strikket begge på én gang med magic loop metoden.

Det var så første afskrivning på lagerkontoen i år, selvom det er strikket sidste år, nåede jeg ikke at få det blogget, godt for det, har travlt med at læse bøger lige nu, så glemmer helt strikketøjet...:o)

10 kommentarer:

 1. Fede vanter! Hihihi hvis designet er godt nok, kan barnet godt gå med uld :-)

  Fint mønster til herrestrømper, det skal jeg vist lige kigge på inde manden skal have nye strømper.

  SvarSlet
 2. Det er nogle skønne pulsvanter og så gør det jo ikke noget, at mønsteret også er rart at strikke og at garnet er blødt og lækkert.
  Strømperne er også fine.

  SvarSlet
 3. flotte pulsvanter ! jeg er dyb afhængig af sådanne :-))

  SvarSlet
 4. Nydelige pulsvanter. Deilig i ull når det blir så bløtt og lekkert.

  SvarSlet
 5. Skønne forkælelser du har lavet til familien :-) Det er ligesom om at bare man kan strikke på magic loop, så er det pludselig ok at lave strømper, pulsvarmere og vanter igen!

  SvarSlet
 6. Skønne Ginger. Det kunne da godt være de også skal på pindene her.
  Vi ses i morgen på strikkeværkstedet :-)

  SvarSlet
 7. Dejligt når det man strikker bliver godt modtaget. De er super fine og rigtig god ide at gøre tommelfingeren lidt længere. Fint mønster på strømperne.

  SvarSlet
 8. Så er det jo godt, det kan tælle med nu - jeg har også et par ting, der skal tælle med i 2012 selvom de er fra sidste år :-)

  Jeg har allerede næsten slidt 2 par Ginger op og skal i gang med et nyt par i Alpaca - de er altså bare så pæne og anvendelige og så er de ovenikøbet dejlige at strikke :-)

  Rigtig godt nytår :-)

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet