lørdag den 7. maj 2011

Skulderblad og hue


Et styk Skulderblad i reduceret udgave og i andet garn end det der er i kittet, fordi jeg for længe siden fik noget garn af en kollega, der havde købt det, da hun ville strikke, men kom aldrig igang, og hun ville ikke have det liggende, og jeg kunne jo nok bruge det på et eller andet tidspunkt. Kom så lige i tanke om det, og det kunne da vist godt passe til Skulderblad, og hun blev glædeligt overrasket, da jeg kom med sjalet til hende, for det havde hun jo glemt alt om, og ikke regnet med at få noget.


Desværre havde jeg ikke set at hun havde købt forskellig indfarvningsnummer, og lagde ikke mærke til det da jeg strikkede, da det er sort og har strikket om aftenen, først da det kom ud i solen kunne jeg se det, men håber det udligner sig ved flere vaske. Det er jo bomuldsgarn og bliver nok hurtigt slidt i vask.
Har ikke prøvet dette mærke før, men det var rigtig fint i kvaliteten, det delte sig ikke og der var ingen knuder på, hvilket er det største problem med bomuldsgarner, hader at hæfte de ender, det er ikke til at gøre så pænt som i uld.
Glæder mig til at lave et til mig selv i det garn jeg købte sammen med opskriften, hvor det så skulle blive lidt større i højden, var nødt til at lukke af før, da jeg kunne se at der ikke var nok garn. Og det er virkeligt langt, så fint at bruge som halstørklæde også.

Faktaboks:

Garn: 250 gr. Bumbo bomuldsgarn i fv. sort.
Design: Skulderblad af Bente Geil.
Pinde: Addi Lace nr. 4.

Og til en anden kollega, en ung knægt, der render med hue på også om sommeren, han ville så gerne have en hue med kvast på, så jeg fandt lige nogle muligheder i en middagspause, som han kunne vælge ud fra, og det skulle så være denne model, bare med en kvast.
Det tog ikke lang tid at fabrikere den, fandt garnet til den på messen i Middelfart, og med dobbelt garn gik det hurtigt.Faktaboks:

Garn: 81 gr. Arwetta, med 64 gr. fv. 145 og 17 gr. fv. 101. Med dobbelt garn.
Design: Model 0-689 fra Garnstudio.
Pinde: Addi Turbo nr. 4.

Nu lakker det mod enden på arbejdsmarkedet, så skal jeg ud i den store arbejdsløshedskø, med alt det papirnusseri det medfører...:o(
Og inden er der planlagt en tur til Århus den 27. maj, hvor Joan og jeg skal have en hyggelig dag, med besøg i alle de garnbutikker vi kan nå, så mon ikke vi kan få lageret godt fyldt op inden vi går på understøttelse...:o)
Var lige en tur forbi Pakhus 16 i går inden jeg kørte hjem fra arbejde, men det var mest smykker og så ting til børn, så fik ikke brugt nogle penge der, men flotte stande og søde kreative kvinder var der masser af.

9 kommentarer:

 1. Det er bare et rigtigt flot skulderblad/sjal du har lavet.
  Også en sød hue.
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Fint skulderblad ;)
  ærgeligt med indfarvningen, men som du skriver udligner det sig nok.

  Yt, som er på vej til Odense.

  SvarSlet
 3. Sjalet er meget smukt, sort er en god farve til Skulderblad.

  SvarSlet
 4. FInt sjal og øv med indfarvningerne. Tak for anmeldelsen af pakhus16 overvejer stadig, er ikke til 70'er genbrug i Elsebeth Gynther design og bilige smykker.

  p.s. Tak for sidst. Skulle vi ikke lave en store strikkeaften under åben himmel første torsdag i juni et eller andet sted i byen?

  SvarSlet
 5. Sjalet ble riktig flott, men så ergelig med innfarvingsfargene. Håper det blir bedre etter hvert.

  SvarSlet
 6. Det er da blevet rigtig fint og da det er i bomuld gør det nok ikke noget det ikke er så stort. Det kunne nemt blive tungt så. Jeg nåede ikke i Pakhuset, så jeg har nok sparet lidt, som jeg så kan bruge i Aarhus :))

  SvarSlet
 7. utrolig flott sjal. Liker fasongen kjempegodt:) Lua du har strikket var fin.

  SvarSlet
 8. Egentlig syntes jeg ikke det gør så meget med indfarvningen.
  Det ser ud som om det er gjort med vilje :-)
  Og det er blevet super flot!

  Hvis i har Fandango på jeres liste over garnbutikker d. 27 så kig ind. Jeg er på arbejde og det kunne være hyggeligt lige at hilse på jer.

  SvarSlet
 9. Smukt smukt sjal! Synes nu heller ikke, det gør så meget med den indfarvning :-).

  KH Gittemay

  SvarSlet