mandag den 25. april 2011

Pimpelliese No. 2Det var så den påskeferie, den fik hurtig ben at gå på, men vi kan da ikke klage over vejret i år, for hvor har det bare været dejligt... Har fået ryddet godt op i haven, lidt af gangen, nåede at ødelægge min skulder ved at starte græsslåmaskinen for første gang i år, men det fik strikkekurven så glæde af, har rigtigt ryddet op i den og fået en masse ting lavet færdigt, så søndag kunne jeg fortsætte i haven hvor jeg fik "pløjet" urtehaven, som skimtes her bag Pimpelliese, som er nummer 2 udgave her på kanalen.

Startet op i efterårsferien, bare fordi jeg skulle afprøve Delight garnet, som jeg faldt over hos Tanterne, ja og så kom der andre ting på pindene og det har ligget læææænge, for det er jo ikke det mest sindsoprivende strikketøj, men ganske nemt og supergod ide, at man bare tager ind når halvdelen af garnet er brugt, dvs. hvis man ellers huskede det, for her havde jeg ikke nok garn til den sidste spids, har ellers skiftet til det andet nøgle, da det først løb ud, skulle måske have vejet garnet, måske der har været mere i det første nøgle, men pyt, det går nu nok.


Faktaboks:

Garn: 100 gr. Drops Delight fv. 08.
Pinde: Addi Lace nr. 3.5

Og nu vil jeg ud og få de sidste solstråler inden arbejdet kalder imorgen, med Amaya, som jeg lige har startet på, mangler nemlig en sommertrøje.

5 kommentarer:

 1. Så fint det var i duse, flotte farger. :))

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot! God farve!

  SvarSlet
 3. Sikke en masse du har faaet naaet i din ferie. Haaber din skulder kommer sig hurtigt. Laekker farve.

  SvarSlet
 4. Farven er bare SÅ flot i den Delight variant :-) selvom det ikke er spændende strik, så er det et rigtig fint og anvendeligt tørklæde.

  SvarSlet