søndag den 22. maj 2011

L'écharpe dentelle


Jeg kan overhovedet ikke et ord på fransk, så ordene er direkte kopieret fra Ravelry, men smukt er det blevet mit franske tørklæde i den lækreste alpaca jeg længe har strikket med, var simpelthen nødt til at spare på strikketiden, for at få det til at vare så længe som muligt.
Fik det smukke garn og opskrift i julegave af Joan, og takket været Lin, fik jeg det oversat så jeg kunne komme igang med at strikke.
De små vedhæng var også med, og selvfølgelig er garnet i en skøn lys lilla farve.
Det er så 3. ting i rap til at hænge om halsen, men har fået ryddet lidt op i kurven, og et mere er på vej. Men det bliver jo vinter igen...:o)

Faktaboks:

Garn: 100 gr. Alpaga, som franskmændene staver det.
Pinde: Addi Lace nr. 4.Og nye ting er der slået op til, har selv leget copycat og tegnet noget der ligner et Liljesjalsmønster, fordi jeg har meget garn tilbage fra Nomadevesten, så jeg købte nogle forskellige lyse farver til bunden hos Holst garn, kanten har jeg ikke fået tegnet endnu, men der går jo lige noget tid inden jeg når så langt.

The Three Cornered sjal hernunder, har længe været på to-do-listen, og fik startet det op med alle 624 masker og strikket 8 pinde mønster, da jeg fandt ud af at der var noget forkert, så rimle op og starte helt forfra igen, det var hårdt for håndledene, synes det er svært at trække maskerne frem på pinden, så det hviler lidt nu.Sidste uge bød på jobsøgningskursus, og det var bare gennemført, sindssygt gode konsulenter, og skulle i den grad være klædt på til at skrive ansøgninger nu, har allerede sendt en, og lavet en del uopfordrede til senere brug. Vi er tilbudt at komme på kurset en uge mere når vi er stoppet, og det skal jeg helt sikkert, for der går man dybere i det, og mangler lidt mere viden om jobsamtalerne, hvilket er det jeg frygter mest, ville være så nervøs, så jeg sikkert ikke kunne svare på hvad de nu spurgte om.
Nu skal jeg kun sove 5 gange mere, så er det store shoppetur til Århus, ih hvor jeg glæder mig, håber det ikke lige skal regne den dag.

9 kommentarer:

 1. Det er da blevet rigtigt godt det sjal. Og fin lille detalje med perlerne.
  Liljesjalet er jeg helt vild med.
  Jobsamtaler puha, godt du foeler dig sikker og godt udrustet. Jeg krydser fingre.

  SvarSlet
 2. Uh, spændende at følge dit liljesjal, starten ser i hvert fald godt ud..

  SvarSlet
 3. Smukt, smukt tørklæde du har lavet! Spændende med dit selvkomponerede sjal:-) Det er vist længe siden jeg har været forbi din blog - tak for de pæne ord længere nede!
  Pimpelliesen har nogle fantastiske farver og Skulderbladet ser også lækkert ud:-)

  SvarSlet
 4. Øj det ser spændende ud det liljesjal. Jeg har et kit til fuglejakken liggenden, men overvejer stadig om det skal blive et sjal istedet hmmm.

  God tur til Århus - jeg er misundelig, det er alt for længe siden jeg har været på kreatur i Århus.

  SvarSlet
 5. Det er dejligt at se, at du trods den udfordring det var med en opskrift på fransk kunne få så flot et resultat så jeg håber du får glæde af det, selvom du jo har mange flotte sjaler.
  Jeg glæder mig rigtig meget til vores tur til Aarhus.
  Tænk at du nu også designer selv. Det ser vildt flot ud!

  SvarSlet
 6. Det er et meget smukt tørklæde du har lavet.

  SvarSlet
 7. Det er vel nok et smukt tørklæde og jeg er vild med effekten med perlerne.

  SvarSlet
 8. Nydelig skjerf. Og så heldig du var som fikk det oversatt.

  SvarSlet
 9. Flott skjerf du har strikket. Fine sjal på pinnene også:)

  SvarSlet