søndag den 13. februar 2011

Her er så stille nu.....


Måtte tage den tunge beslutning om at det var det bedste for hende, hun var syg og pillerne hjalp ikke, det var med stor sorg at vi valgte at få hende aflivet ved dyrlægen. Prøvede at tage mig sammen til at være der for hende, men manden måtte overtage og holde hende mens hun sov ind, jeg gik ud i bilen, for kunne ikke se på det. Hvorfor skal det være sådan, det er uretfærdigt at vi skal tage beslutningen om at det er slut nu, bedre når det er naturens gang.
.
Har snart ikke flere tårer tilbage, savner hende sådan, ingen små labbende poter over gulvet, ingen der hopper op til mig i sofaen, og skal finde ud af om garnet skal bruges til hovedpude eller man skal vikle sig ind i det, ingen der skubber min kuglepen på gulvet.
Ingen der tager imod en om morgenen og troligt ligger på badeværelset indtil hårtørrer bliver fundet frem, der er bare så stille.
.
Mange glæder har vi haft gennem de næsten 11 år hun fik, en gang har hun fået killinger, 4 stk blev det, det er altså også hårdt at skulle aflevere dem til et nyt hjem. Hun har været som vores andet barn, møgforkælet og altid fået sin vilje, helt sin egen, meget snakkende, fik altid svar når man spurgte hende om noget.
.
R. I. P. Kittie the Cat, savner dig helt vildt!!!

15 kommentarer:

 1. Puha, det maa bare vaere noget af det svaereste Jette. Lider med dig. 11 aar er meget lang tid sammen med saadan et pragtfuldt lille vaesen. Godt I fik alle de mange gode aar med hende, og maa hun hvile godt der hvor kattene kommer hen.
  Stort knus til dig.

  SvarSlet
 2. Nåhr hvor er det synd! Der er ingen der skal sige at det bare er et dyr, for de forstår ikke hvor meget en kat(eller andet dyr) kan fylde og betyde meget for en hver eneste dag.
  Trøsteknus fra mig!

  SvarSlet
 3. snøft.

  Føler med dig. Har selv tre katte, og gruer med rædsel for den dag, hvor bare en af dem er væk!

  knus

  SvarSlet
 4. Å, nå syns jeg det var leit for deg. Alle som har måtte avlivet et dyr vet det. Den tomme tristhetsfølelsen som kommer. Trøst deg med at katten har det godt. :))

  SvarSlet
 5. Dette var trist! Man blir så utrolig glad i dyrene sine, så jeg forstår at du har det vondt nå.

  SvarSlet
 6. Det er så trist at miste et familiemedlem - jeg frygter for den dag, hvor jeg skal køre den tunge vej med vores 12 år gamle labrador - glæder mig over hver dag, hun endnu er her

  SvarSlet
 7. Åh, jeg kom helt til at tude - har jo selv lige været nødt til det samme og det er ganske forfærdeligt at skulle tage den beslutning.

  Måske kan det hjælpe lidt at tænke på, hvor godt et liv hun havde. Hun lyder som en rigtig hunkat - dominerende, snakkende og helt vidunderlig og hun har helt sikkert haft et skønt liv hos jer. Men netop derfor er savnet jo også så stort. Du kan tro, jeg føler med dig.

  SvarSlet
 8. Uha! Det er sådan en grim beslutning at måtte tage.
  Jeg har kun haft min kat, Mathilde, en måned og jeg kan slet ikke undvære hendes små finurligheder. I nat var hun ude til kl. 7 og jeg sov let, som en anden hønemor! :)
  Kærlige tanker til dig herfra.

  SvarSlet
 9. Ååååååhhhhh, det er så hårdt. Man knytter sig vildt meget til sine kæledyr og deres helt egen personlighed.

  SvarSlet
 10. Har da lov at håbe der findes et sted vi ikke kender hvor vores elskede misser lever deres 10 liv sammen med ligestillede. Åh min kat er 10 år, så måske er det min tur næste gang. Sender dig de varmeste hilsener.

  SvarSlet
 11. Det er hårdt at måtte skille sig af med et elsket kæledyr - har også prøvet det. Men jeg tror, ligesom Lene skriver, at man skal prøve at tænke på, at den har haft et godt liv hos dig.

  SvarSlet
 12. Ja, det er forbandet, Jette. Puh ha hvor jeg forstår dig. Har jo selv lige mistet en kat, som jeg også savner helt vildt. Så masser af knus og varme tanker herfra!

  KH Gittemay

  SvarSlet
 13. Åh nej, Jette. Jeg føler med jer og ved hvor tomt der bliver efter sådan et kærligt væsen, der varmer en og kommer en glad i møde. Jeg tror, den har det godt i sin kattehimmel, men svært er det alligevel.

  SvarSlet
 14. Lige et trøstende pip herfra....det må være forfærdelig kan godt forstå du synes det er tomt.

  Det er aldrig rart at sige farvel til nogen man holder af heller ikke et elsket kæledyr.
  Mange gode tanker
  Jane

  SvarSlet