søndag den 30. januar 2011

Nød lærer.......... frysende kvinde at strikke sokker igen, eller skal vi sige at jeg har været doven til at få gang i de sokker, og da sokkebeholdningen er skrumpet helt godt ind, da der var slidt huller på mange af dem, ja så var det en nødvendighed at få sat gang i pindene.

Og det er første gang jeg strikker med timeglashæl, super simpelt efter På Pindens metode, skal bare lige have reguleret maskeantallet på de næste par, da den laver en tut i hælens spids, regner med at tage færre masker ind, og det så vil gøre dem pænere.

Og det er de første sokker jeg strikker fra tåen op, og begge på en gang med Magic Loop metoden. Det er lige noget for mig at få dem begge færdig på samme tid.

Og de er strikket af rester fra lageret!!!! Derfor blev det til knæstrømper, og det er dejligt varmt, har lukket løst af efter sjalsmetoden, det er rigeligt løst, har overvejet om der skal en tynd elastik i.
Faktaboks:

Garn: 115 gr. fordelt på 60 gr. Regia sock fv. 44 og 55 gr. Opal Neon fv. 1935
Design: Mit eget, prøvet mig lidt frem med maskeantal osv...
Pinde: Addi Lace nr. 2.5 rundpind 100 cm.

Jeg kan bedre lide den neonfarvede sammen med den grå, den er knapt så selvlysende, som den var sammen med den sorte til Caesar's Chek. Næste par sokker er allerede på pindene efter samme metode, og det er skønt at kunne strikke dem nedefra, for så kan man bruge alt garnet.

Samtidig har jeg aldrig haft så meget igang som lige nu, kan slet ikke overskue hvilket strikketøj jeg skal gribe fat i når jeg sætter mig, har ellers i lang tid været god til at koncentrere mig om en enkelt model af gangen, men det er kørt helt op, og mange nye venter på at blive startet op.
Nu vil jeg organisere det lidt, tage det frem der ikke mangler så meget på, og så blive ved det.....

7 kommentarer:

 1. Ser både lækre og varme ud! Lige det rette for kolde fødder i denne tid.

  SvarSlet
 2. Dejlige, lange sokker - dét er det næste, jeg skal ha´ på pindene.

  Metoden har jeg jo længe været fan af, jeg tror aldrig, jeg kommer til at strikke på strømpepindene igen - det skulle så bare lige være for hyggens skyld - det er simpelthen så dejligt, når man er færdige med begge sokker på en gang og også at man kan bruge garnet til sidste stump, når man starter fra tåen :-)

  Men jeg må tilbage Camomille, der helt har fået andre projekter til at glide i baggrunden ;-) Jeg er sikker på, du nok skal få dine færdige et efter et :-)

  SvarSlet
 3. Respekt! Jeg fryser også, men magter alligevel ikke, at få gang i sokkestrikningen.

  SvarSlet
 4. Fede strømper. Jeg burde også strikke et par laaange af slagsen til vinterstøvlerne.

  SvarSlet
 5. Hvis det er dine "jomfru-strømper" så er jeg da godt nok liiiige lidt imponeret.
  Flotte ting du strikker generelt, men disse strømper ´ser bare så lækre ud.

  SvarSlet
 6. ih, hvor jeg glæder mig til at mestre teknikken med 2 strømper af gangen, det bliver snart.....:-)

  SvarSlet
 7. mmmmmm de ser bare rigtigt dejligt varme ud.

  SvarSlet