lørdag den 18. december 2010

SpringformSå springer jeg lige ud i en ny form her i snevejret, undskyld for de plettede billeder, men farverne er smukkere udenfor, og så må man jo stå og fryse mellem snefnuggene lidt, inden manden får taget de billeder, han spurgte hvad det var for en klud, og at det lignede en brynje fra vikingetiden, det kan den måske også godt gøre, men den er altså simpelthen genialt udtænkt den model, det er bare et helt lige stykke der er strikket fra forkant til forkant, hvor man kun lukker af til ærmegab, og så slår op igen når stykket under armen er bredt nok.
Det er bare de masker man slipper løs igen der gør at vesten får sådan en flot facon, det er da genialt, ikke noget med vendestrik. Helt perfekt tv-strik når man først har fundet rytmen med at lave hullerne.Kan lige se her at jeg godt kunne have haft en sort trøje under, det ville have været pænere, og så have sat den lige bagpå, men pyt det går jo nok, det var jo kun lige fordi det skulle gå stærkt når der var en fotograf i nærheden.

Faktaboks:

Garn: 160 gr. 3-trådet bomuld/uld fv. C5 fra Geilsk.
Design: Springform af Bente Geil, findes også som gratis opskrift på Hendes Verden.
Pinde: Addi Turbo nr. 3.5.

Har strikket den i str. Large, og den er rigelig stor i størrelsen, brugte kun 10 gr. af det 4. ngl. Men den skal nok blive brugt, for den er meget anvendelig, selvom den er ikke så varm lige nu, men i overgangsperioden er den jo super.Lige en skulderdetalje, det er kilen der gør ærmet, og det samme med forkanterne foroven, dem der er kan foldes ud, og de bliver liggende, det er skønt.

Skulle have styr på alle gaver, har lige bagt 3 slags småkager, så mangler kun lige at tænke på at få handlet ind til maden, det er dejligt. Desværre skal jeg lige på kursus de 3 næste dage også, men har da torsdag til at få det sidste på plads i, så skal det jo nok blive jul igen. Så synes at jeg fortjener at slappe af resten af dagen med lidt strikketøj, kaffe og småkager....
Hvis jeg nu ikke får tid til at skrive inden jul, så må i alle have en rigtig glædelig jul!!!

9 kommentarer:

 1. Hvor er den fin din "Springform".

  Jeg håber du får slappet af med strikketøj og småkager, vejret indbyder til det.

  Også glædelig jul til dig :)

  SvarSlet
 2. Utrolig lekker vest. Jeg falt for den vrangstrikkingen.

  SvarSlet
 3. den er smadderflot ! nu tror jeg at jeg ved hvad jeg vil bruge garnet fra min Haandevending til :-)

  SvarSlet
 4. Den er rigtig fin - smart konstrueret!! Og den får mig til at tænke på hør og sommer....den vilo garanteret også være fed i hør...

  SvarSlet
 5. Mænd altså! De har da heller ikke forstand på godt strik;-)

  Din "Springform" ser dejlig ud. Jeg havde faktisk ikke set modellen før, men jeg er heller ikke så god til at holde øje med Geilsk.

  SvarSlet
 6. Hvor ser den godt ud på dig! Jeg har nemlig set den andre steder, hvor jeg ikke har været så begejstret, men den er helt klart smadderflot til dig:-)

  SvarSlet
 7. Den er flot med mange fine detaljer. God jul

  SvarSlet
 8. Den sidder da helt perfekt. Dejlig model og flot farve du har valgt dig.
  God strik og ogsaa glaedelig jul til dig og dine.

  SvarSlet