mandag den 27. december 2010

Benvarmere no. 3


Så blev det hverdag igen, og fik lige taget billeder ude i sneen af mine nyeste benvarmere, som jeg har brugt en del her i kulden, de er lette at strikke og lavet af restegarn, det er så dejligt at få brugt op af de enkelte nøgler der bare ligger der og fylder.
.
.

Faktaboks:
Garn: 160 gr. i alt, fordelt med 70 gr. Geilsk silkeuld fv. 03 og 90 gr. Rowan 4 ply soft fv. 383.
Begge garner er udgået.
Design: Benvarmere af Helga Isager fra bogen Strikketøj.
Pinde: Addi Turbo nr. 4 og 4.5.
.
Og fine julegaver er landet her på matriklen, det allerblødeste alpacagarn fra Joan, som har handlet i Frankrig, med opskrift til et tørklæde med perlepynt til, og opskriften er jo på fransk, men var lige heldig at Lin havde tid til at oversætte for mig, tak skal du have Lin, så kan jeg komme igang med det.
Og sokkegarn fra en kollega, er helt vild med det navn, Fliegende Untertasse, og glæder mig til at få det afprøvet, er nemlig kommet i sokkemode igen, mere af nød end lyst, og er lige ved at være færdig med et par af noget restegarn.
.


Og der er vist ingen undskylding for ikke at strikke, manden er på arbejde, datteren er taget til sin kæreste i Holland, helt alene med toget, hulk, men hun klarede det og er kommet godt derned, og hun kommer ikke hjem før den 2. januar. Og vasketøjet er klaret for i dag, venter på at posten skal komme med en fed strikkebog til mig, hvis han ellers kan komme frem for sne. Og skal bare nyde ferien hele ugen...:o))

4 kommentarer:

 1. Ja, det er da dejligt med noget der varmer i denne tid og de benvarmere ser rigtig gode ud.
  Ha' en hyggelig dag :)

  SvarSlet
 2. Jamen velbekomme da Jane. Jeg traeder med glaede til igen hvis det det skulle vaere en anden gang.
  Benvarmere, nu maa jeg altsaa se at komme igang.
  Det stroempegarn lyder totalt spoejst. Det glaeder jeg mig til at se. ( bare navnet paa garnet er til smilebaandene hihi).

  SvarSlet
 3. Det lyder jo svært fornuftigt - altså den der med at nyde ferien :-). Læææækkert garn, du har fået. Og dejlige benvarmere. Sådan nogle skal jeg også igang med - har en mellemdatter, som har ytret et ønske - udover den islandske sweater, jeg er ved at varme op til. Til samme datter. Det er dælme længe siden, jeg har strikket noget, der ligner mønstrede sweatere som i 'islænder' :-))).

  KH Gittemay

  SvarSlet
 4. De kan jo heldigvis meget mere end man tror - godt hun nåede godt frem til Holland i god behold:-)

  Du har fået lavet så mange lækre projekter, medens jeg "har været væk" - Linnea er superskøn, men der er bestemt også noget særligt over Springform :-)

  Benvarmere er simpelthen lige sagen i denne kulde - og der er altid en særlig tilfredsstillelse i at få brugt resterne :-)

  Rigtig godt nytår - håber, jeg får tid til lidt mere strik og ikke mindst blogning i det nye år :-)

  SvarSlet