lørdag den 23. oktober 2010

Nomade vestDet er en af de projekter i meget lang tid, som jeg ikke har kunne lægge fra mig, da jeg først var kommet igang med at strikke på det, skulle lige have en pind mere....
Modellen er smuk, farverne skønne, men er ikke lige helt sikker på at den er noget for mig, havde fra start sagt jeg ville have ærmer i, for at få den brugt lidt mere, men lige nu er jeg lidt øv, og gider den egentlig ikke, tror den bare vil ligge i skabet. Har ikke lyst til at bøvle med at få nogle ærmer sat i den.Den flaner meget forneden, måske en vask mere vil hjælpe på det. Men den sidder til foroven. Og har fundet de smukkeste knapper til den hos Ria's Fournituren i Utrecht, hvor jeg lige har været et par dage i ferien. Skøn butik med mange knapper og bånd, ikke noget garn.Faktaboks:

Garn: 270 gr. Shetlandsuld fra Christel Seyfarth.
Design: Nomadevest af Christel Seyfarth.
Pinde: Addi Lace nr. 3.5.

Har i dette øjeblik besluttet mig til at sælge den, hvis nogen skulle have lyst til at eje sådan en model, så måler den ½ brystvidde 44 cm, ½ hoftevidde 50 cm og længde ca. 63 cm.
Og til en pris af 600 kr., langt under hvad et kit koster.
Send en mail til rosenstrik (snabela) mail.dk
Skal til messe på lørdag i Fredericia, hvor jeg kan tage den med, hvis nogle vil prøve den.

Har som skrevet lige været en tur i Holland med tog, der havde jeg så 2 x 10 timers strikketid, og fik startet op på Skovtur, og endnu en Pimpelliese, og skal lige sige det giver noget at have så mange strikketimer ud i en køre.
Utrecht har kun 1 garnforretning, Modilaine, og der er ikke det helt vilde at komme efter, de fører Rowan og en del andre mærker, så det blev kun til noget Phildar merino, (ravelry link) et mærke jeg kan huske fra 80'erne at jeg strikkede meget i, tænkte at det lige passede til et tørklæde til min nye jakke i farven.
Men til gengæld har de mange små sjove forretninger, og jeg fandt en knappebutik mere i samme gade som Modilaine, der var alt til syning, rigtig flotte ting.
Og det var så den ferie, tiden løber bare alt for hurtigt, og dagligdagen truer forude...:o))

16 kommentarer:

 1. En rigtig flot vest, som jeg ikke er i tvivl om jeg ville få brugt. Jeg kan dog godt se problemet med kanten forneden. Den 23. november skal jeg til foredrag med Christel Seyfarth. Jeg glæder mig meget, men er også lidt bange for at blive fristet ;-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det en smuk vest - ærgerligt, at du vil sælge den - for den klæder dig . . .

  SvarSlet
 3. Denne vesten var helt nydelig. Fantastiske farger:)

  SvarSlet
 4. Jeg forstår ikke, hvorfor den er ØV. Den klæ'r dig godt og er smuk. Kanten kan du forme med damp.
  Jeg syn's den er fantastisk flot.

  SvarSlet
 5. Jeg synes at den er fantastisk og klæder dig rigtigt godt! Meget, meget smuk!

  SvarSlet
 6. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 7. Enig med de foregående kommentarer! Jeg synes det er en helt fantastisk flot vest, der klæ`r dig rigtig godt. Kan slet ikke forstå, at du nænner at sælge den.
  Jeg var i Utrecht for en del år siden, husker den som en dejlig by med spændende forretninger:-)

  SvarSlet
 8. Nøøøj, den er flot, Jette! Har desværre ikke 600 kr. uh, den er ellers lige mig!

  SvarSlet
 9. Ja, jeg fatter det heller ikke - den er utrolig flot og sidder da helt vildt pænt på dig :-) Men vi ved jo allesammen godt, at det handler om, at man selv skal føle sig godt tilpas :-)

  Jeg er imponeret over det fine stykke arbejde og synes det er rystende, at du vil sælge den så billigt. Du skulle da ha´lidt for det fantastiske arbejde :-)

  Jeg har jo selv kittet, men er lige begyndt at bruge af garnet til en kjole til min svigerdatter, så der går nok lidt tid, før den kommer på pindene her hos mig, men nu må vi se :-)

  FLOT, dét er den i hvert fald :-)

  PS: Det er dine Caesar´s check altså også :-)

  SvarSlet
 10. Mon ikke du kunne ændre meninbg efter alle de positive kommentarer? Den er flot til dig, så overvej lige en ekstra gang!

  SvarSlet
 11. Jeg bliver altså også nødt til at sige at den klæ`r dig utrolig godt, men det hjælper vel ikke hvis du ikke selv syndes om den :)Men et super flot arbejde.

  Jeg kan også huske jeg har strikket i Phildar garn jeg har endnu nogle bøger med babytøj som jeg ikke nænner at skille mig af med.

  SvarSlet
 12. Den er altså fin. Tager du den ikke med til store strikkeaften, så kan vi se den IRL.
  Hvis den virkelig flaner. Det er shetlandsgarn, så det kan man klippe, så måske kan du lave et par indsnit.

  SvarSlet
 13. Jeg synes vesten er skøn og den sidder da fantastisk godt!!!! Et super flot stykke håndarbejde, der bare skal bruges ;-)

  Men - det er selvfølgelig vigtigt at du har det godt i den ;-) Måske du bare skal øve dig lidt.....

  SvarSlet
 14. Utrolig du vil sælge den..
  Jeg syntes bare den er SÅ god til dig.
  Jeg havde gerne købt den hvis mit brystmål have været lidt mindre.

  Knus fra Anja

  SvarSlet
 15. Utrolig du vil sælge den..
  Jeg syntes bare den er SÅ god til dig.
  Jeg havde gerne købt den hvis mit brystmål have været lidt mindre.

  Knus fra Anja

  SvarSlet
 16. Den er flot. Og jeg har lige været til christel seyfarht fordrag/workshop og forelsket mig i netop den vest. Og et med den "flaner" forneden.. det SKAL den altså. Det er designet, og den er SUPER SUPER flot til dig. Prøv den evt med kun sort indenunder (Det havde jeg på i går) Flot er den. Og flot arbejde. Den der får den er mere end heldig.

  SvarSlet