søndag den 31. oktober 2010

Kreative dage i Fredericia

Først vil jeg lige sige tusind tak for de mange kommentarer til Nomadevesten, det fik mig til at overveje den lidt endnu, den har hængt på en bøjle, og har kigget mange gange på den, tog mig så sammen til at vaske den igen i hånden, lod være med at strække i den, og nu er den blevet lidt bedre, men den hænger stadig og afventer den rette anledning til at tage den på.
Nå, men en messe skal jo besøges, og jeg havde en hyggelig tur, der var som sild i en tønde og næsten umuligt at se noget, men det lykkedes da at finde lidt. På indkøbssedlen var at få købt garn til Springform, hvilket jeg fik i den skønne farve som modellen hos Geilsk var opstrikket i, og med supersød betjening som altid hos de damer. Og en rundpind som jeg manglede fik jeg også der.

Og de her små nisser kunne jeg ikke stå for hos Tante Grøn, de er selvfølgelig fra Kastanien.
På denne stand fald jeg over Karen Klarbæks små syslerier, der er godt nok mange sjove ting, og købte garn til det små flag, godt nok ikke i bomuld, men fandt noget uld hos Garniture, tænker nemlig at jeg vil filte dem.
Og det farveorgie tanternes stand havde, var lige til at blive helt glad i låget af, blev inspireret til tæppet herunder, det er altså mega flot.
Gik lidt rundt og summede, har længe været helt syg for at have nogle små firkanter, man lige kunne hækle lidt på ind i mellem, og da jeg endelig havde besluttet mig, så var garnet udsolgt, men, det er der rådet bod på, for har lige bestilt det over nettet. Har nemlig den ene af farverne på lager, den røg lige med en dag jeg var hos tanterne i Odense. Det har så smukke farver, og er ved at strikke endnu et Pimpelliese i netop det garn, det skulle være superwash, det skal et tæppe jo næsten være i.
Nu vil jeg hen og montere min Skovtur, så jeg kan få den på til strikkecafe på torsdag, hvis ellers den sidder ordentligt..:o))

9 kommentarer:

 1. Hvor skønne ting du fik købt, tæppet er bare helt vidunderligt kan godt forstå du må eje dit eget !!!

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Hov det var så lige mig, der var for ivrig. Først 5 kommentarer og så sletter jeg dem alle sammen igen. DOH. Nå men smukke sager du har købt på messen. Det ser ud til at have været en inspirende tur, som jeg gerne ville have været med på

  SvarSlet
 7. Det tæppe er da vildt flot. Forstår godt, at du gerne vil lave det - jeg overvejer lige nu, om jeg måske skal...:-).
  Iøvrigt herlige sager, du fik købt.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 8. Det er da godt at du har besindet dig med hensyn til din superflotte vest. Du skal nok blive glad for den i en lang, kold og mørk vinter med de farver man bliver glad af. Sikke fine ting du har købt. Glæder mig til at se din Skovtur!!

  SvarSlet
 9. Nøj et taeppe. Det kan jeg godt forstaa du bare maa eje.
  Glaeder mig til at se din skovtur. Og garnet fra Geilsk...laekker farve. Sikke en dag du har haft dig.

  SvarSlet