søndag den 7. november 2010

SkovturDet tog kun 15 dage at strikke denne model, men lige så lang tid at få taget et billede af den.
Og nu har jeg haft den på 2 gange og den har hængt på bøjle, og det kan jeg se at den ikke skal, for den er blevet meget vid i halsen og lang i det, ellers er det den bedste model jeg har lavet længe. Den er skøn at have på og dejlig varm, en blanding af uld/silke og alpaca. Og så er det jo en af Danmarks bedste designere der har lavet den, nemlig Annette Danielsen, skøn opskrift, har ikke fundet nogen fejl og den er nem at læse.
Og sammensat af en 20 timers togtur og en efterårsferie, så var den hurtigt færdig. Og der er frit valg om man vil have den med korte eller lange ærmer, eller den kan være en bluse eller kjole, hvad man nu har lyst og garn til.

Har taget lidt flere masker ud forneden, for at være sikker på at den ikke sad for stramt over maven, og det virker fint. Så nu vil jeg vaske den igen og så må den ikke hænge mere, garnet giver sig en del i brug.
.
Faktaboks:
Garn: 300 gr. Geilsk uld/silke fv. 03, (den føres ikke mere), og 150 gr. Isager Alpaca 1 fv. 402.
Design: Skovtur af Annette Danielsen fra bogen Strik en stund.
Pinde: Addi turbo nr. 4.
.
Sjovt nok var det lige præcis at 2 ngl. geilsk og 1 ngl. alpaca havde samme løbelængde, så længden på kjolen blev til der ikke var mere alpaca.
Havde sikret mig et lager af den geilske silkeuld, da Bente ophørte med at føre den, den er nemlig så skøn at strikke med, men er sikker på at Rasmilla's luksusgarn er lige det samme, hvilket jeg også har liggende og skal finde på et projekt til... Lige nu kæmper jeg med at få Linnea færdig, for det hæklede tæppe trækker mere end den.
Endelig et projekt jeg får brugt..:o))

15 kommentarer:

 1. Hvor er den blevet god ;)
  Står også høj på ønskesedlen her.

  Yt

  SvarSlet
 2. Hvor er den god i langaermet, og flot farve du har fundet til den. Den staar paa oenskesedlen her som nr 17, saa der er lige noget der skal laves foerst.

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare flot! Den skal jeg have kigget nærmere på. Tak for sidst

  SvarSlet
 4. Den er bare super flot!!! Kun 15 dage? Jeg tror, det ville være nærmere 15 måneder (hvis jeg var heldig) for mig ;) Men alligevel står den på "ønskelisten" herhjemme også.
  Også et godt hint mht. at den skal ligge ned og ikke hænge.
  Kh Karen

  SvarSlet
 5. Anette Danielsen kan jo noget med de der opskrifter:-)
  Den ser dejlig ud.

  SvarSlet
 6. En superfin kjole - lige til at flytte ind i her til efteråret :-)

  SvarSlet
 7. Hvor er den flot den skovtur. Min mave ligner vist din, må jeg spørge, hvor mange flere masker du har taget ud ??

  SvarSlet
 8. Hej Inge,tak, jeg mener det var 20 masker mere, målte bare stykket, så jeg var sikker på at der var en god vidde i, det afhænger jo lidt af garnet..:o))

  SvarSlet
 9. Meget flot kjole, den er meget moderne. Lækker farve.

  SvarSlet
 10. Fed kjole!! Den ligner sådan en, man flytter ind i.

  SvarSlet
 11. Den er så lige røget på min hit-liste :-). Hvor ser den dejlig ud. Forstår godt, at du er så glad for den - og 15 dage lyder jo ligefrem overskueligt :-). Superflot.

  KH Gittemay

  SvarSlet
 12. Jeg har været tilbage og se din anmeldelse flere gange og studeret dit billede. Jeg tror jeg også vil i gang, den strikkebog er bare guld. Kan du svare mig på sådan helt ærligt: bliver der "røv" i sådan en strikket kjole, ja jeg kan næsten ikke sige det bedre hvis jeg ikke må bruge det direkte ord. Jeg tænker at stikke i noget supersoft jeg har store mængder af. Opfører det mon sig anderledes når det er ren uld end når det er en blanding som du har strikket af. Har du nogen erfaring med det.
  Og skal man bruge skørt indenunder så den ikke klistrer fast i strømperne.Sikke mange spørgsmål, men jeg synes jo den er så flot, og når jeg så læser din begejstrede anmeldelse får jeg sådan lyst til at hoppe på vognen.

  Hilsen Birte

  SvarSlet
 13. Hej Birte, som du kan se på billedet har jeg haft den på 2 gange og der er ikke "røv" i..:o)) Men om den vil gøre det i supersoft ved jeg ikke, kan du ikke prøve for sjov at binde en bluse strikket af det om rumpen... Jeg har brugt den med gamacher under og den klistrer ikke fast, har også en nederdel i den blanding, men den har jeg foer i, tror at jeg vil pille det ud, for det sidder ikke ordentligt. Og du bliver glad for den er jeg sikker på, den hverken strammer eller krøller, er bare så dejlig varm.

  SvarSlet
 14. Tak for dit ærlige svar. Jeg vil i gang...

  Hilsen Birte

  SvarSlet
 15. Hvor er din Skovtur dog blevet flot, jeg faldt for det ved første øjekast i bogen --- så den er også på min meget lange to-do liste

  SvarSlet